Ik ervaar dit bedrijf als eenzeer klantvriendelijk bedrijf
Aanschaf 2de hands renault clio
altijd keurig te woord gestaan, erg hulpvaardig.Ruimte om koffie te drinken,krant te lezen, laptop gebruiken. Ruime showroom
Zeer klantvriendelijk personeel en heb goede ervaringen bij renault Stokman Alkmaar.
Ik vind de service van Stokman Alkmaar prima
Slecht. In 2009 een auto aangekocht bij Stokman. Al vrij snel waren hier behoorlijke problemen mee. Om een heel lang verhaal kort te maken: een maandagochtend productie. En ook nog eens motorisch. Daarvoor koop ik dus niet een splinternieuwe auto voor het eerst in mijn leven (Renault Clio). Ik ben ruim een jaar in gevecht geweest met Stokman om het probleem verholpen te krijgen, maar helaas kreeg Stokman dit niet voor elkaar. Toen ik één van de laatste keren voor de balie stond met wederom dezelfde problemen, (stotteren van de motor, toerenteller slingert alle kanten op, vermogen wat wegvalt bij wegrijden en tijdens rijden, stinken naar benzine en dit allemaal vooral bij temperaturen boven de ±15 graden), werd ik min of meer uitgelachen en verteld: \'mevrouw, dit hoort bij deze auto / is een kenmerk van deze auto, wij kunnen niets vinden, dit is dus onzin en ligt aan u!\' Op dat moment was ik klaar met Stokman. Wat een aanfluiting zeg! Omdat inmiddels de garantie bijna afliep ben ik nog in onderhandeling geweest met Stokman om deze auto in te ruilen, maar ook hierbij werd ik wederom niet serieus genomen en kreeg ik een belachelijke inruilprijs geboden (40% onder de werkelijke waarde van de auto op dat moment). Vlak daarna (voor het verlopen van de garantie) ben ik naar Autozenter Schagen geweest en daar werd ik wel serieus genomen en behandelt. Hier is het probleem ook (voor een paar maanden) verholpen. Helaas is het probleem (na afloop garantie) weer teruggekeerd, maar heb ik er nu minder last van omdat de temperatuur lager is ivm winter. Ik houd dus ook mijn hart vast voor komende zomer wanneer de temperatuur stijgt, dit zal mij voor een hoop onkosten gaan zorgen. Ik voel me zwaar in de mailing genomen door Stokman. Als er namelijk onmiddelijk serieus mee omgegaan was, waren de problemen misschien eerder verholpen geweest en had ik nu geen vet probleem gehad. Dus Stokman: NEE, nooit meer!
zijn altijd vriendelijk even wachten met een kopje koffie erbij en evt een leen fiets mee naar huis
goede ervaringen, zowel met de verkoop van een nieuwe auto als de jaarlijkse controlle
Al jaren een fijn Kontact
Uitmuntend, dank aan Marco
Afspraak gemaakt via internet, direct werd er telefonisch contact opgenomen met mij door Stokman en vervolgens datum en tijd vastgelegd.
prima contact met zowel receptie als werkplaats, altijd vooraf uitgebeide info/ bespreking reapratie en kosten. We zijn erg tevreden.
- fantastische inruilprijs huidige auto. - meedenkende verkoper. (ten gunste van de klant) - kortom; zéér goede deal gesloten.
Zeer goede ervaring. Klantgericht en altijd behulpzaam.
prettig en keurig geholpen.
Wolvenkoog 4-6
1822 BE Alkmaar
Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !