Filters

10

Betrouwbaar bedrijf en houdt zich aan de afspraken.

Vriendelijk personeel, betrokken bij de klant en de zaak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon TOP service

Via mijn eigen Renault dealer heeft Stokman Alkmaar mijn storing zeer vlot en netjes afgehandeld. Top service zoals ik in het verleden ook heb ervaren !

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en adequaat.

Goede hulp, afspraken worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaringen met Stokman Alkmaar zijn uitstekend

De mensen zijn klantvriendelijk, behulpzaam en ter zake kundig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zoals altijd fijne en snelle sevice!

Altijd prettige ontvangst aan balie en ze informeren je duidelijk van te voren over de kosten reparaties

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, snelle service

Snelle service, klantvriendelijk,

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was prima verzorgd

Het is altijd dik voor elkaar .

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima garage

Zeer deskundige voorlichting en goede en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prima garage!

Vriendelijk en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Fantastische service! Er wordt naar je geluisterd. Medewerkers denken met je mee en na onderhoud/reparatie was mijn auto ook weer lekker schoon. Geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch service en super tevreden met mijn aankoop!

Afgelopen maand heb ik mijn naar alle tevredenheid mijn nieuwe Clio gekocht bij Stockman Alkmaar waar ik ben geholpen door Marscha Barten ik wil hierbij aangeven dat ik tijdens het verkoop proces fantastisch ben geholpen ten alle tijde werd ik zeer kundig geadviseerd door Marscha in alle jaren dat ik eerder auto's heb gekocht ben ik nog niet eerder zo goed geholpen en heb ik een service level ervaren die je vandaag de dag niet vaak tegen komt ik omschrijf dit dan ook als Premium service....... fantastisch !! Marscha bedankt voor al je support en hierbij beloof ik je dat ik bij de volgende Renault aankoop zeker weer bij jou zal aankloppen voor raad en advies... je bent een top sales adviseur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, vriendelijk, begrip, goed kan luisteren

Professioneel, vriendelijk, begrip, goed kunnen luisteren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij zijn zeer vakkundig geholpen. Een fijne medewerker die op vele vragen een antwoord had. Bij aflevering heeft hij ons nog geholpen met een aantal vragen die we hadden opgeschreven. Deze heeft hij ter plekke voor ons uitgezocht. Vakkundig heeft hij ons wegwijs gemaakt in de nieuwe auto. Ter afsluiting nog gezegd dat als we vragen of opmerkingen had dan konden bellen. Een hele fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
1

Onkundig, tijdrovend en een arrogante houding naar de klant

Auto gebracht voor een beurt, aangegeven dat het achterremlicht niet werkte. Deze zou vervangen zijn, echter na de beurt werkte deze nog steeds niet, weer terug naar Stokman. Auto is daar 5 dagen gebleven, toen kwam men er achter dat de gehele koplamp-unit vervangen diende te worden a 290 euro. Auto is 4 jaar oud en valt buiten de garantie. Niks coulance alleen een klantonvriendelijke autoverkoper. Echte Franse service...

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede service

Goede service

 • Aanbevelen? Ja
9

Buitengewoon prettige en professionele samenwerking bij de aankoop van mijn nieuwe auto

Buitengewoon prettige en professionele samenwerking bij de aankoop van mijn nieuwe auto

 • Aanbevelen? Ja
1

Geen tijd om koelvloeistof bij te vullen.

Onderweg van Akersloot naar Bolsward met mijn Espace langs geweest om koelvloeistof bij te vullen. Terugrijden naar mijn eigen garage in Heemskerk zou meer extra kilometers zijn. Eerst probeerde men een reparatie te gaan doen wegens een lek. Ik zei dat ik dat bij mijn eigen farage zou laten doen. Vervolgens moest ik mijn auto leten staan, omdat er geen tijd was om bij te vullen. Niet gedaan natuurlijk. Bedankt Stokman voor de slechte service.

 • Aanbevelen? Nee
7

Auto is top, de aflevering kan beter.

Bij de aflevering van de nieuwe (demo) auto was de presentatie aan huis beperkt door corona. De aflevering kwam te kort op diverse punten, w.o. gaten boven de deur waar een handgreep of afwerkdoppen horen, grote vlek op de achterbank en een lichte vlek op de bestuurdersstoel. Verder troffen we een oud parkeerkaartje in de deur en broodkruimels bij de achterbank. De auto krijgt een 10, de staat tijdens oplevering kan beter, de presentatie was beperkt door corona, de behandeling was correct en netjes. De aftersales tot nu toe goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap en menselijkheid ten top

Toen "Connie" onze camper met pech op zaterdagavond 26 okt naar Stokman werd gesleept, hebben wij de maandag erna een afspraak voor reparatie, jaarlijks onderhoud en APK gemaakt. Ondanks de drukte is onze Connie voorzien van nieuwe wiellager, gelaste chassisbalk, nieuwe bladveren, is daklekkage verholpen etc. Geheel APKwaardig rijdt ze ons inmiddels weer dankbaar rond. De rekening bleef keurig binnen de begroting. Wij hebben vanaf onze eerste kennismaking met Frans Stokman alleen maar positieve ervaringen. Sorry, wij menen het echt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en goed geholpen.

Duster met fabrieksgarantie elders in het land gekocht. Na een aantal weken een hoog verbruik, schokkende motor en een irritante rammel geconstateerd. Renault dealer autocenter Schagen, onze woonplaats, vond de Duster perfect en konden na "even kijken" niks constateren. Ondanks de fabrieksgarantie konden ze ons niet helpen. Terug gaan naar de dealer waar de auto aangeschaft was of de importeur in schakelen was het advies. Uiteindelijk bij Stokman Alkmaar uitgekomen. Het ontvangst bij was zeer netjes. Er werd alle tijd genomen om met chef werkplaats alles te bespreken Er werd idd problemen met motormanagement geconstateerd. De irritante rammel bleek een loshangende brandstofleiding te zijn die langs de brandstoftank schuurde. Tijdens ophalen van de auto werd weer alle tijd genomen om uit te leggen wat aan de auto gedaan was. Alles is in één dag netjes en goed opgelost. En alles viel binnen de garantie. De auto was ook nog eens netjes gepoetst. Chapeau, dit is de manier hoe je klanten behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed en netjes geholpen perfect

Dacia voor beurt en apk gebracht kreeg hem helemaal schoongemaakt terug aangegeven dat de auto schokt bij het wegrijden.(automaat) volgens Stokman de koppeling zij hebben spullen besteld 14 dagen later auto gebracht probleem onder garantie gerepareerd probleem opgelost en kreeg de auto weer helemaal schoon mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar

Snel en vriendelijk geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd

De koppeling van mijn Dacia logan mcv had een probleem en dat is onder garantie prima verholpen ondanks dat de auto niet bij Stokman was gekocht.Een dikke pluim

 • Aanbevelen? Ja
9

Buitengewoon prettige en professionele samenwerking bij de aankoop van mijn nieuwe auto

Zie boven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!!

Zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja

Over Stokman Alkmaar BV

Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland. Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd