Als ik de bus terugkrijg na een servicebeurt en zelf constateer dat er 2 voorbanden onder zitten waar het canvas door heen komt twijfel ik aan de kwaliteit van de monteurs. Dat hier geen melding van is gemaakt is gewoon gevaarlijk.
Storing goed opgelost.
Mijn ervaring Eigelijk wil ik dit jullie vragen ik heb en nieuwe auto aangeschaft bij jullie en er was aan de voorruit lekkage en is 2 keer door jullie gerepareerd maar er is nog steeds lekkage op de voorruit . En tijdens repreran van de voor ruit heb jullie mijn sensor er af gehaald maar slordig weer op zijn plaats gezet .en mijn dachboard verlicht is ook kapot . En de jaarlijkse beurt van mijn auto is gekomen ik heb offerte gevraagd en zij zijden dat het ongeveer €1.800 zoude komen . Na het jaarlijkse beurt van mijn auto . Ik kreeg en factuur van €2.481.61 En ik aan dhr Ap gevraagd of ik deze factuur in 4 termijn kon betalen . En hij zij geen probleem maar ik wist niet dat ik het zelf met het boekhouder van jullie moest regelen . Daar door heb ik in 4 termijn betaald . Toen ik mijn auto bij jullie ging kopen heb ik paar diengen gezegt dat het moets gebeuren op mijn auto en dat heb ik met dhr zwen afgespriken maar toen ik mijn auto ging hallen blijkbaar is er niets gedaan . Ik hoop dat ik voldoende heb geïnformeerd. Jullie kunnen jullie eigen ervaring bepalen. Als laats heb ik met jullie moteur afgesproken dat ik voor mijn dachboard en voor mijn voorruit zal komen en ik zouden afs krijgen als de onderdelen zal komen heb nog steeds niets gehoord. Mvg Ebotransport
Tijd zal het leren
Apk netjes uitgevoerd, aanvullende klachten niets mee gebeurd, bij navraag, moest het zelf maar maken met ductape, resonantie in hemeltje niets aangedaan, onderhoudsinterval vergeten te geresetten. uiteindelijk fluitend geluid niet opgelost.
De service balie is moeilijk te vinden
Storing in bus. Ondanks drukte en onderbezetting blijft men klantvriendelijk en reageert flexibel op onverwacht bezoek. Bieden hulp aan (vervangend vervoer) om werkzaamheden door te laten gaan
Tijdens ons werkplaatsbezoek was het erg druk omdat er die week nogal wat monteurs afwezig waren in verband met ziekte. Ondanks dat zijn wij goed geholpen en konden de aangegeven mankementen binnen het afgesproken tijdsbestek worden verholpen.
Vriendelijke medewerkers met gevoel voor humor. Er wordt goed meegedacht wat wel en wat niet nodig is voor het onderhoud. Pas een jaar klant, maar tot nu toe alleen maar positief.
de service is volgens mij goed ik moest wel nog voor mijn service pas bellen maar ook dat kan wel eens gebeuren
Snel plek in de werkplaats. Adequate behandeling.
Kan Truckland bij iedereen aanbevelen. Van te voren goede en duidelijke afspraken. Goede ontvangst bij de receptie en prima service.
Dure APK keuring, na de keuring hebben ze alleen nog een blokje gereden wegens trillend stuur, zo kreeg ik hem vorig jaar ook mee, door Corona 2 km gereden !
Prettige ontvangst. Goed geholpen.
Goed overleg dus weten waar je aan toe bent
nette werkplaats
Duidelijk en zakelijk geholpen
Ik word altijd goed en pro actief geholpen. Ik heb een garage nodig die weet wat mijn auto nodig heeft. Dat weet ik zelf niet. Dat ik daardoor niet automatisch het goedkoopst uit ben vind ik minder erg. Ik weet dat ik ze kan vertrouwen en dat geeft mij waardevolle rust. Dus zeker tevreden!
Ik heb onder mijn Ducato Camperframe een reserve band plus ophanging laten monteren. Dit is uiterst vakkundig en netjes gedaan tot en met de uitleg bij de opkecering.
Goede uitgevoerde werkzaamheden.
Er wordt mee gedacht aan een oplossing voor een probleem wat geeft aan dat truckland erg klantvriendelijk is. Probleem is ook netjes verholpen.
Altijd prettig dat de Ducato op het afgesproken tijdstip klaar is!
Goede service ook voor kleine klusjes aan de bus.
Basisweg 47
1043 AN Amsterdam
Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.
Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.