Prima opgelost
Eerste ervaring zeer positief met vervangen distributieriem voor mooie prijs. Tweede ervaring minder positief. De ruit werd flink beschadigd bij het vervangen van de ruitenwissermoter. Werd wel netjes gemeld maar deden alsof er al een sterretje in zat. Na de ruitenwisserreparatie was maar 1 barstje te zien echter nadat ik naar huis reed twee grote barsten. Bij het vervangen van de voorruit bleek onder de kunstof rand een flinke beschadiging te zitten vlak bij waar de ruitensproeiermotor zit. Niet echt netjes dat zij het deden voorkomen alsof een sterretje de oorzaak was. Zij vertelde wel iets te regelen als ik weer kwam voor een grote beurt.....
bij een storing in de indicatie voor het controleren van het brandstof filter, werd na het resetten geopperd dat de accu ook bijna leeg zou zijn. Eenmaal onderweg naar Spanje, bleek de blower alleen nog op de hoogste stand te functioneren, de verwarming en airco deden het nog wel. De volgende dag begon de blower onder het rijden spontaan weer goed te functioneren. Op de terug weg na een stop van een half uur, deed de auto niets meer en moesten we de wegenwacht inschakelen, gelukkig wist de monteur de wagen weer aan de praat te krijgen. Als oorzaak werd genoemd, een slechte massa knop, en te dunne en te lange kabels. Eenmaal in stalling in Nederland, was na een dag wederom geen beweging in de motor te krijgen, dus maar weer de ANWB gebeld. Euvel verholpen en deze snapte ook niet waarom de kabels er zo bijlagen. Met bovenstaand verhaal na een ander bedrijf gegaan, deze bevestigde ook dat de massa schakelaar niet 100% is en de bekabeling niet juist was, zoals we al eerder hadden gehoord. Ik hoop dat Truckland in het vervolg kwalitatief beter werk en onderdelen levert.
De fout lag bij de leverancier van de kachel. Truckland heeft dit voor mij geweldig opgelost. Goede receptie. En hulde voor cheyenne en John!
Als je binnenkomt heb je meteen het gevoel serieus genomen te worden, door de manier van benaderen merk je ook dat men weet dat hetgeen waarvoor je komt relevant is en aandacht nodig heeft.
heel goed
Vriendelijk,behulpzaam,kennis van zaken
Prima service en klantvriendelijkheid.
Met name door Ed als receptionist voel je je als klant koning.
Ik had mijn Iveco gebracht voor een onderhoudsbeurt .ik heb bij de receptie vertelt dat de auto in zn noodloop ging en ik niet harder dan 90 meer kon rijden ermee. Ik kon de auto dezelfde dag niet ophalen omdat ik geen vervoer had van Lelystad naar de garage.ik heb de receptie gebeld en dat uitgelegd. Ik heb geen uitleg gekregen over wat ze gedaan hadden aan de noodloop klacht .ze hadden alleen maar belang dat ik de rekening voor 17.00 moest betalen . anders zouden ze de auto niet buiten zetten .met de sleutel on de laadbak .de rekening was voor hun belangrijker dan een uitleg over mijn klacht over de noodloop.ik heb de Iveco de volgende dag opgehaald na 17.00 er was niemand aanwezig ik heb mijn sleutel gepakt en de rekening .ik keek alleen naar het bedrag en verder niet omdat ik er op vertrouwde dat zij mijn klacht hadden verholpen.eenmaal thuis gekomen de auto neergezet en te koop gezet .ik had de volgende dag al een koper .echter toen de koper naar huid reed.naar eindhoven Belde hij mij dat de auto weer in de noodloop ging en van mij eiste dat ik de kosten aan hem moest vergoeden .dat heeft mij 700 euro gekost .het was beter geweest dat de garage met mij gecommuniseerd had. Dat de turbo moest worden vervangen.dan had ik de Iveco voor een hoger bedrag te koop gezet. Geen truckland almere meer voor mij .ik ga met mijn andere Iveco naar een andere garage
snel correct en kennis van zaken
Super geholpen voor Garantie
Uitstekende service, komen altijd hun afspraken na. Goede communicatie over wat er aan de hand is met het voertuig. Erg fijne medewerkers. Zeer kundig.
Prettige mensen, uitmuntende vakmanschap.
zeer klantvriendelijk, meedenkend en goede kwaliteit.
Prettige samenwerking
Mijn camper moest een grote beurt en distributie vervangen en i, had gevraagd om luchtfilter en oliefilter en brandstoffilter te vervangen. Maar op de nota wordt over filters met geen woord gerept om dat het onder een camper beurt staat en niet gespecificeerd wat wel hoor. Kan zo de nota niet controleren. Mijn kenteken is NL-319- D. Hoop op een reactie. Op [email protected] Volgende vraag wel met ja beantwoord om dat de rest goed is!
Vriendelijk geholpen toen ik de camper op kwam halen waren er een paar onderdelen niet vervangen omdat deze niet binnen waren gekomen. Vervolgens na een paar dagen gebeld toen kon ik komen en zou de resterende onderdelen vervangen worden helaas was een onderdeel uit het magazijn al te zijn gebruikt . Na ongeveer 2 uur wachten was het als nog opgelost erg jammer.
Het ging allemaal erg moeizaam ,ik weet nog niet of vervangende onderdeel wel werkt!
Deze keer voor de APK en een paar kleine klusjes aan onze camper. Alles ging volgens afspraak en de communicatie was top. Je hebt hier duidelijk met vakmensen te doen!
Prima bedrijf,alles via de afspraak, Ben zeer tevreden.
Wij hebben een nieuwe Iveco Daily gekocht in 2021. Er zitten met regelmaat diverse grote storingen in de auto. Veel van deze storingen en / of reparaties kunnen niet opgelost worden in Wognum maar alleen op Schiphol waardoor we veel langer de auto kwijt zijn. Dit wordt slecht gecommuniceerd door jullie. Mijn voornaamste reden om een Iveco te kopen was omdat de dealer om de hoek zit. Dit heb ik bij het verkoopgesprek aangegeven. Een dealer die om de hoek zit maar vrijwel niks kan oplossen heb ik vrij weinig aan. Vorig jaar heb ik de verkoper gevraagd of jullie de auto willen terugkopen vanwege het grote aantal problemen. Ik heb daar geen reactie op gekregen. De auto is daarna nog wel een keer naar Schiphol geweest, sindsdien is het aantal storingen minder. Onze auto rijdt elke dag en heeft meerdere keren langere tijd stilgestaan. Na de laatste grote storing hebben we een vrije nieuwe Sprinter erbij gekocht zodat we altijd kunnen rijden. Er staat nu 100.000 km op de Iveco. Bij 150.000 km kopen we altijd een nieuwe auto. De volgende wordt zeker geen Iveco.
Basisweg 47
1043 AN Amsterdam
Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.
Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.