Wordt slecht gecommuniceerd

Ze zien je liever gaan als komen, zo'n gevoel krijg je als je belt of binnen komt.

werd netjes geholpen

men doet zijn best om de storingen zo snel mogelijk op te lossen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Proberen mee te denken. staan klaar als het moet.

Redelijk positief. Hoor wel eens mindere geluiden om me heen betreffende de garage HHW. Ik denk dat ik wel goed geholpen wordt. Sommige dingen zijn gewoon lastig in een keer op te lossen.

buitengewoon goed geholpen

Zeer ervaren en kundige monteur denkt ook goed mee in het belang van de klant vervangt geen onnodige onderdelen en zeer vriendelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede garage met goed personeel

De garage is perfect maar daar betaal je wel een goede prijs voor. We zijn in de 17 jaar dat we nu klant zijn prima geholpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd vriendelijk, flexibel en correct!

Altijd vriendelijk, flexibel en correct!

• Deskundigheid/Vakmanschap

zeer te vrede. behulpzaam, ook onderweg. houd de kosten in de gaten. verhoudingen transport opbrengsten en garage ligt al jaren ver uit elkaar. is het probleem van de transport ondernemer. maar blijft wel lastig. daardoor blijven we langer door rijden met een auto. vinden het alleen zeer vervelend. DAF producten stuk kunnen gaan . en altijd storing aan geeft op het dashboard. eigenlijk vinden we het steeds minder betrouwbaar merk worden. we rijden jaren DAF we overwegen wel naar een andere merk. hoop dat jullie dat aan geven bij de fabriek.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Komen de gemaakte afspraken prima na en reparaties zijn eigenlijk altijd direct goed uitgevoerd

• Deskundigheid/Vakmanschap

snelle service, jammer dat het ophalen 2x uitgesteld is en het woord sorry kennen ze niet

Onze bakwagen moest gekeurd worden en we konden heel snel terecht, we werden supergoed geinformeerd over de aankomende kosten en het moment van ophalen. Op het moment van ophalen bleek Truckland de zijspiegel kapot gemaakt te hebben en onderdelen niet op voorraad. Ophalen werd uitgesteld naar de volgende dag half 9. Het onderdeel bleek de volgende dag niet te passen en het ophalen werd uitgesteld naar de middag, onze 2 medewerkers stonden er al om het voertuig op te halen. Opnieuw de planning van de medewerkers en de bakwagen omgooien, je kan niet rijden zonder spiegel. Het kan allemaal gebeuren, maar de afhandeling en informatie hierover was ronduit slecht en zeer aanvallend. Het woord sorry bestaat daar niet.

• Deskundigheid/Vakmanschap

laat niets te wensen over

goed en vriendelijk te woord gestaan, goed geinformeerd over werkzaamheden, ook handig het bericht dat werkzaamheden klaar waren en het voertuig kon worden opgehaald

Zeer slecht

Probleem niet opgelost toch rekening van €150,- Contact opgenomen met bedrijf maar no cure no pay kennen ze niet. Wij zullen nooit meer iemand naar truckland sturen.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Heb alleen wat informatie gevraagd. Werd zeer goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel namen de tijd.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Een super fijn gevoel om een perfecte garage te hebben

In deze moeilijke tijd problemen met je wagen te overleggen en dan op zo een perfecte wijze te worden geholpen dat doet een mens goed.. super gekwalificeerde medewerkers die mijn wagen weer als nieuw afleveren.. chapeau voor Truckland Velsen Noord.

• Deskundigheid/Vakmanschap

snelle hulp bij specifiek probleem goed meedenken met de klant

Prima gelopen

Prima servise

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zoals altijd prima voor elkaar

Vriendelijk, behulpzaam en prima kwaliteit. Bereidheid tot meedenken voor een oplossing die niet binnen het Fiat programma ligt maar met de opbouw van de camper te maken heeft. Chef werkplaats en medewerkers aan de receptie zijn toppers.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Na overleg en vragen van mijn zijde een prima oplossing gevonden

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede garage, vriendelijke medewerkers!

Netjes geholpen, goede prijs, ze hebben goed met mij meegedacht.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima vestiging geen opmerkingen.

Mijn samenwerking met de mannen van Truckland, vestiging Schiphol zijn prima.

gewoon goed

prettig, mensen staan voor ons klaar flexibel

snel en effectief geholpen

ondersteuning naar de zelf reparerende fleetowner uitstekend

Goed geholpen

Kom al jaren bij de vestiging Zaandam en word netjes geholpen.

Zie opmerking

Door het goede contact met Arnold Kunnen we veel oplossingen tot stand brengen. dat loopt dus niet via de receptie

perfect geholpen

perfect geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Service gericht en klantvriendelijk.

Service gericht en klantvriendelijk. Hier doen ze altijd hun best bij ongeplande stilstand om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. ik ben hierover zeer tevreden.

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland - Werkplaats

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.