Helemaal Top.

Helemaal blij me de ducato, lage instap en onwijs veel ruimte. Keurig geregeld door Hans Ursem. Groet, Bonno Roelofsen. Maat Aannemersbedrijf.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Krijg er een goed gevoel van

Goed gevoel

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle service, goed geregeld!

Lastige voorschade, snel geregeld, leenauto beschikbaar, goed geregeld

oke

Zeer goede service door Remco en Ab

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer correct en goede omgang

Kennis , en zorgzaam personeel , en mee gaand met de klant en het bedrijf

top

uitermate tevreden

perfect contact

Perfect contact

Vriendelijk en behulpzaam.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer ervaren en professioneel.

Hebben, ook in het verleden, prima onderhoud en reparaties uitgevoerd. Klantvriendelijke behandeling.

Goed en correct

goed en correct

prima service .

fijn meedenken en plezierige receptie . goed adres. hebben de juiste kennis voor de camper

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en meedenkend.

Ik heb goede ervaringen met Truckland. Ken de mensen al heel lang en ze verlenen goede service.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed gevoel bij

Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben, kon ik mijn voertuig een dag eerder brengen (was geen enkel probleem) Had div vragen deze werden na tevredenheid beantwoord. Zelf extra service zoals banden leeftijd op factuur. Een puntje negatief was dat er smerige voeten op de vloer stonden, en de kussens van de banken niet meer terug waren geplaatst , ivm controle veiligheidsgordel.

redelijk goed

geen klachten

• Deskundigheid/Vakmanschap

staan altijd voor je klaar top bedrijf

niets is onmogelijk alles kan wij zijn zeer tevreden met Truckland

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitermate tevreden en werk perfectie van eerste klasse

Super goed

Super garage

Truckland doet het onderhoud van onze 5 fiat bussen, altijd netjes op tijd klaar en ook in noodgevallen altijd een oplossing, deze garage begrijpt dat onze autos niet kunnen stilstaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles precies zoals het hoort uitgevoerd.

Prima camper garage voor een prima werk - prijs verhouding. Je kunt er wachten in een aparte wacht ruimte.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gewoon goed, net als altijd

Zie vorige

Top!!!!

Altijd vriendelijk en meedenkend.

Behulpzaam , vakmensen

Ga zo door

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goede en snelle service.

Zeer goef

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland - Werkplaats

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.