Snelle en goede service!

Alles was goed geregeld. Netjes gebeld voor de extra's die moesten gebeuren dus wij zijn zeker tevreden.

Prima.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en klantvriendelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goed contact korte lijntjes.

prima, je hoeft nooit af te vragen of ze bellen . alles loopt op rolletjes

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ben over het algemeen tevreden met "Truckland"

Ik ben over het algemeen tevreden over hoe Truckland de noodzakelijke werkzaamheden uitvoert. (Camper). In één specifiek geval vond ik de manier van opsporen van een probleem niet doordacht. Dit heeft geleid tot extra kosten. (Naar mijn mening het onnodig vervangen van een brandstoffilter)

Beetje teleurstellend

Lagen nog poetsdoeken onder de motorkap. Bij servicebeurt niet uitgelezen. Defecte lambdasonde daardoor gemist.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Problemen rond sensoren motorstoring uiteindelijk goed opgelost.

Ik heb diverse keren in binnen en-buitenland een steeds terugkerend signaal op het dashboard gekregen dat er een motorstoring was en ik direct een dealer moest opzoeken. De auto viel net één maand buiten de garantie en derhalve waren de kosten voor het vervangen van de voorgeschakelde Lambdasonde. Voor mij eigen rekening, maar dit terzijde. Het probleem was hier echter niet mee verholpen en na een aantal keren mij auto weer ter reparatie te hebben aangeboden is het probleem uiteindelijk getackeld door de heer Arnold ten Cate. Natuurlijk heeft het mij wel overlast bezorgd, maar dat is goed gemaakt door de reparatie kosteloos te hebben uitgevoerd. Al met al een goede service, met dank aan Arnold ten Cate.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Truckland doet wat het beloofd

Keurige service en bellen netjes eerst op als er iets bijzonders is. Chapeau. Zo hoort het.

Fijn geholpen

Het kantoortje van de kleinbus garage is weg en het is gelijk een stuk onpersoonlijker geworden. En ik ben nu een paar keer langs geweest en het is gewoon rustig in de garage. Dat ben ik niet gewend. Is dat omdat er geen klanten meer zijn ? Is dat omdat de auto's steeds beter worden? of is dat er geen zicht meer op de garage is. In mijn optiek als ondernemer wil ik altijd dicht mogelijk bij het personeel staan om ze goed te kunnen aansturen. De kleinbus garage is zolang ik bij truckland kom (25jaar)een garage apart en dat werkte goed. Maar goed, de service is nog steeds top.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Na een klein misverstand, prima opgelost

Afgesproken, gaskapafsluiting monteren aan de rechterzijde. monteur haalt de gaskapafsluiting die goed was er aan de linker kant af en monteert de nieuwe. Zodat er aan de rechterkant niets verandert is. Na het constateren, als nog de eerst gedemonteerde gaskapafsluiting aan de rechterzijde gemonteerd. Snel en goed opgelost.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vertraging met behandeling van dossiers

Ik veel beter qua service als ik vergelijk met ander merken (dealers) wij zijn trots op ons product maar helaas kan veel beter Mvg

Prima Service

Niks mis mee, word altijd snel geholpen

Top bedrijf.

Zeer vriendelijke mensen, die naar je luisteren perfecte service en vakbekwame monteurs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wordt goed geïnformeerd en wordt moeite gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Ik had doordeweeks geen tijd i.v.m nieuwe opdrachtgever en er is geregeld dat er op zaterdag een monteur beschikbaar is. Probleem opgelost.

Professionele.

Vakbekwaam en efficiënt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede service, vriendelijke eerlijke mensen

ondanks het feit dat ik heel weinig km heb gereden met de mobilhome heb ik toch al 2 maal beroep moeten doen op de vakkennis van truckland Beerse. Voorlopig zeker geen slechte ervaringen met deze firma. Zeer snelle service .

wognum is TOP

Jan Bakker en zijn Team staan altijd klaar en weten waar ze over praten.Zeker nu Geert ook weer terug is.

Vakwerk en vriendelijk

Alles weer goed geregeld

Snelle service, ben erg tevreden

Snelle service, ben erg tevreden

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer correct geholpen met mijn aanvraag in Tilburg

Naar aanleiding van mijn vraag heel snel de offerte via de e-mail. Prettig geholpen door het personeel in Tilburg Laat mijn grote beurt en Apk in Oktober ook door hun laten uitvoeren.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd een prettige ervaring!

Snel en vakkundig geregeld

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland - Werkplaats

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.