Geweldige service, kennis en inzet.

Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en correct geholpen, als het mogelijk is binnen de afgesproken termijn en mogelijk heden. Communicatie is prima.

• Deskundigheid/Vakmanschap

de after 'sales' had een stuk beter gekunt

bij het ophalen van de camper constateerde ik dat een symbool oranje/geel oplichte. toen ik telefonisch hier een opmerking over maakte, kreeg ik de melding dat het lampje bij aflevering al brande. 't is een constatering van de garage. net als mijn constatering kan ik deze niet staven met bewegende beelden of met foto's. het euvel moet in ieder geval op korte termijn opgelost worden

Klare taal . Professioneel

Fijne garage voor de camper

goede en snelle reparatie

vriendelijke en snelle reparatie

Snel geholpen :)

Helemaal goed

Afspraak nagekomen. Distrubutieriem vervangen goede prijs. Korting ivm lid NKC. Kreeg ook nog een organiser kado. Top.

Professioneel bedrijf

Kind aan huis

Goede ervaringen met Truckland

Prima service en prettig geholpen.

Bijzonder prettig geholpen.

Mijn oude brandweerwagen vereiste een nieuwe APK. Ben met uitmuntende aandacht geholpen, de wachtijd was korter dan verwacht, factuur was na verwachting, transparant en goed toegelicht. Ga zeker weer terug voor een volgende klus.

Snelle service

Wordt mee gedacht

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

klantvriendelijk

prima ervaring

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super netjes behandeld door de afdeling opbouw, zowel de planning als monteurs keurig en meedenkend

Super goed bedrijf

Trukland is gewoon de beste plek voor mijn geliefde Fiat Ducato service en onderhoud zijn ze in gespecialiseerd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super geholpen door de medewerker

Top, mooie bus gekocht

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ben zeer tevreden over het algemeen, Wordt snel en efficiënt mogelijk geholpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima, meedenkend in oplossingen en met klant

Duidelijke analyse,oplossings aanbod, prijsopgave. Tussentijds op de hoogte gehouden Uiteindelijk storing helemaal verholpen en kwart goedkoper dan prijsopgaaf.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijn ontvangst, goede service, kom graag terug.

Bij binnenkomst een warm onthaal. De mensen luisteren naar je en kunnen je veelal direct antwoord geven. Anders wordt het uitgezocht en krijg je daadwerkelijk viscose telefoon een terugkoppeling. Zeer prettig. Ook technisch worden je vragen goed beantwoord. Accurate kennis! De mensen zijn ook goed op de hoogte van je persoonlijke gegevens. Kortom, een heel prettig bedrijf. Zeker om weer terug te komen. Groet, Eric Bos

had beter gekund

Communicatie was niet echt aanwezig, kreeg laat of geen reactie.

• Service N.v.t.

top service

Goede garage met juiste service en onderhouds kosten. Duidelijke afspraken en wat niet gaat dat gaat niet. Maar niet vaak meegemaakt dat iets niet lukte dus dik tevreden.

Fijn geholpen. Vriendelijke mensen , zeer vakkundig

Fijn geholpen door vriendelijke vakkundige mensen

Professioneel en klantvriendelijk

Professioneel en klantvriendelijkheid

• Deskundigheid/Vakmanschap

Redelijke service bij aanschaf nieuwe auto

Kocht een Maxus , een van de eerste in Nederland. Had problemen met diverse dingen. Hebben eigenlijk maar één probleem opgelost en dat was een nieuwe installatie. Ik zou daar niet snel nog een auto aanschaffen

is goed

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland - Werkplaats

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.