goede service

wij hebben tot nu toe 2 auto s gekocht bij jullie alle twee veel te laat met levering service gratis vervaangwagen gekregen voor die tijd we hebben nog offerte staan voor andere trekkers dit door de services

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Communicatie Sales medewerker
  • Kwaliteit van de aflevering
  • Is er een contract voor Reparatie & Onderhoud aangeboden? Ja

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Met name de tevredenheid over service wordt sterk bepaald door de vestiging, zo krijgt bijvoorbeeld Wognum van ons een 10+ maar A\'dam hooguit een 4, maar doet het magazijn het daar weer wel prima. En datzelfde geldt voor deskundigheid; erg afhankelijk van de persoon maar als die dan te trots is om zijn eigen ondeskundigheid te onderkennen en niet een collega te vragen dan wordt het pas echt lastig

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd positief, er wordt door de verkoop meegedacht over het aan te schaffen voertuig

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle service, dus goede ervaringen.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed op levering van nieuwe truck. Goed op uitvoeren van reparatie.Negatief bij ophalen van de truck omdat de sleutels van de truck twee keer zoek waren (1 x 45 minuten moeten wachten voordat ze gevonden werden)

1e keer aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, maar het kan altijd beter, vooral in de communicatie na dat de auto besteld is!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben ongeveer 7 jaar klant bij uw bedrijf en tot volle tevredenheid. Bij mijn vorige trekker ben ik in de werkplaats en spuiterij altijd goed geholpen.

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland - Verkoop

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.