1,5 jaar gewacht op aflevering; lekkage bij aflevering

slecht dus; oorspronkelijke verkoper heeft bedrijf verlaten; lang geduurd voor duidelijk was wie hem opvolgde;

Heel slecht

kom aan de balie en men heeft nooit tijd en de reparatie is nooit goed die men heeft gedaan geen communicatie dat is het grootste probleem

• Deskundigheid/Vakmanschap

Verkoop is prima, de rest wat erna komt verdient wat meer aandacht.

mooie auto afgeleverd

niet best

slecht

TOP!

TOP!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima bedrijf en goede service

Goede ervaring met Trucland, alleen jammer dat het met de inruil van de Fiorino is misgegaan.

prima auto

Goed en correct geholpen en zaken gedaan met Hans Ursem.

Fantastisch geholpen

Goed en snel geholpen, duidelijke offerte, snelle levering. Prima service om zeker aan te bevelen !

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ervaring was goed, alleen soms een paar mis communicaties na wijzigen van de opbouw procedure. Ook van mijn kant geleerd na de eerste aankoop dat je alles vast moet leggen en dat mondeling niet optimaal werkt.

Goed gesprek gehad

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles is prettig, snel en volgens afspraak verlopen.

Alles is prettig, snel en volgens afspraak verlopen.

Zo doorgaan!

Helder verhaal. Geen onzin.

Uitstekend behandeld

Geen eerlijk advies

De bus drinkt veel meer als gevraagd had bus met meer vermogen moeten hebben.

Slecht

Wij weten niet wie de verkoper is ?? Mensen vertrekken of worden gedwongen te vertrekken en wie horen niets....

Mondelinge afspraken worden vergeten

Prachtige 8x4 containerauto gekocht De wensenlijst is samen gemaakt en door de verkoper op een kladblaadje geschreven. Later digitaal omgezet in een offerte, waarbij opties andere benamingen hebben of ontbreken. bij aflevering volgt er discussie over het wel of niet besteld hebben van bepaalde aansluitingen, meegespoten, bumpers, flitslampjes, spatborden. volgende keer kopieer ik dat kladblaadje, of een andere verkoper

persoonlijk contact is goed

goede en snele afhandeling van gebreken

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goed voorgelicht en geholpen door de heer Roger Boutkan .

Prachtige zaak!

Mijn ervaring met Truckland is super! Verkoper Hans Ursem in het bijzonder, die mij fantastisch hielp toen ik op dag 1 al flinke schade op liep en mij daar door goede banen leiden. Los daarvan was de informatie die ik kreeg rondom de koop van de Fiat Talento zeer duidelijk en overzichtelijk. Ik zal jullie zeer zeker aanraden bij al mijn collega's!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer snelle en deskundige verkoper

Ik omschrijf de aankoop van onze nieuwe talento, Als zeer prettig zaken doen met Rob de Koning, Het is alweer de tweede aankoop bij Rob, deze man weet wat je wil en komt z’n afspraken na,

Prima !

Een prettige samenwerking met verkoop adviseur Hans Ursem. Hij heeft de juiste voorraadauto gezocht en een scherpe aanbieding gedaan.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap

soepel proces, vlotte offerte en afhandeling nette aflevering kortom top

...ggggggggggggg

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland - Verkoop

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder: DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Iveco, VW, MAN en Renders Trailers.

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.