Professioneel bedrijf die zijn afspraken na komt en een goede service verleent
Prima geholpen
Goede service, fijn personeel
Zeer goede ervaring,alles wat van tevoren was afgesproken werd perfect nagekomen. Er stond op de afgesproken tijd een vervangende auto gereed , als er extra werkzaamheden zouden zijn zou ik eerst gebeld worden en er werd mij gevraagd of ik er een probleem mee had als ze mijn auto zouden wassen . Werd op +/- de van te voren door gegeven tijd gebeld dat de auto gereed was en dat ik hem op kon halen . Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam . Kreeg ook nog een video gemaakt door de monteur die met de auto bezig was waarin globaal werd verteld hoe de staat van de auto is . Dus heb een zeer goede ervaring gehad bij mijn eerste bezoek aan auto Fischer voor onderhoud aan mijn Ford Focus ST
Nu voor de 3de keer een auto bij Auto Fisher gekocht. Helemaal tevreden, wat een top service. Verkoper super vriendelijk en zeer bekwaam. Echt een aanrader!!
Goed, correct en goede service
Goede service, klantvriendelijk personeel.
Goede service en zeer behulpzaam personeel
Altijd goede service en ook echt op de tijd die afgesproken is.
Makkelijk om via de app een afspraak te maken. Een telefoontje wanneer de auto weer klaar staat, is ook prettig. Foutjes worden altijd gecompenseerd ( bv. toch geen fiets beschikbaar).
Altijd prettig en heel toegankelijk
Ik was nog even vergeten te vertellen dat ze ook geinteresseerd zijn in de mens achter de auto! Die persoonlijke benadering kan ik erg waarderen!
Tot nu toe nooit klachten. Duidelijk en deskundig. Nooit te beroerd om alles goed uit te leggen! Ik kwam voor het plaatsen van een marter-alarm. Verder eigenlijk nooit problemen met mijn Ford!
Keurig geholpen.
Klant vriendelijk en goede servise
Onlangs een nieuwe Ford kunnen ophalen, weer een Focus Estate, afgeleverd vanzelfsprekend door Auto Fischer. Ben al jaren zeer tevreden over zowel het merk Ford (probleemloos) als de garage. Vriendelijke en deskundige verkopers, waarmee \'t goed zakendoen is. Ook over de werkplaats niets dan lof, correct uitgevoerde werkzaamheden, duidelijke uitleg en goede advisering. Een bedrijf, waar je als klant gewaardeerd wordt !
Haaksbergerstraat 153
7513 EL Enschede