Net onderhoud. Handige mogelijkheid om online afspraak te maken. Vlot contact per email om af te stemmen en altijd prettig dat er een leenfiets klaar staat. Gewoon goed zoals het hoort. Wellicht niet direct relevant maar wat me opvalt is dat een leenauto niet gratis is terwijl dit wel een commerciële kans zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld op die manier ‘gratis en vrijblijvend’ kennis maken met het nieuwe model. Dat zou mij wel positief verrassen. Overigens doet dit niks af aan de prima onderhoudsbeurt.
olie verversen draaide uit op 200k beurt kon nog gelijk gebeuren prijsopgave bleek achteraf zonder btw te zijn en was dus verrast toen het te betalen bedrag hoger uitviel zou dus fijn zijn als prijsopgaves ook daadwerkelijk de prijs is die een klant moet betalen verder prima service
Duidelijke afspraken door en met ervaren mensen, goede prijs opgave voor de tijd.
Correcte en vriendelijke hulp en je Word goes geholpen
Zoals gebruikelijk zeer correct en afspraak is afspraak.
klant vriendelijk en zeer vakkundig
ook ditmaal was de service weer perfect. Optimaal uitleg van de gedane werkzaamheden en advies voor de volgende. Personeel zoals altijd uiterst vriendelijk.
heel goed,service goed
Zoals altijd, zeer tevreden,. Over de services van de werkplaats.Ben eigenlijk over het hele bedrijf tevreden
Correct
Prima en snelle service!