Vanwege de goede ervaringen die we hebben met de Ford modellen en met Auto Fischer hebben we de neiging ook als volgende auto een ford te nemen.
Was aangenaam verrast dat de auto ook was gewassen. Leuke extra service!
Beurt en extra werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Tijdig gewaarschuwd voor extra onderdelen die vervangen moesten worden met een duidelijke reden waarom dit juist wel vervangen moet worden. Erg blij met de vakkundige service van de werkplaats en service balie.
Netjes en snel geholpen,goede service👍👍
Netjes en snel geholpen,goede service👍👍
Zeer vakkundig en aardig . Super service . Top
Zeer vakkundig en aardig . Super service . Top
vriendelijk, klantgericht, accuraat
-Goede service en communicatie. -Bluetooth-module Ford S-Max stuk, vervangen 450€, erg duur. -Update auto systeemsoftware en radio/navi firmware. Auto schakelt en rijdt soepeler, radio en boordcomputer menu’s lijken vloeiender te werken, prima -Rechter buitenspiegel klapt soms wel Soms niet uit. Nagekeken door monteur, lijkt mechanisch probleem, gesmeerd met vet. Reeds op parkeerplaats Ford Fisscher klapt spiegel weer niet uit. Na een week ene keer wel uitklappen andere keer niet. Euvel niet verholpen helaas.
Ik ben zeer tevreden...houwen zo!
Prima, duidelijke afspraken en goed onderhoud.
Prijs van distributiepakket viel hoger uit, maar kreeg er korting op, zodat de vooraf afgesproken prijs niet hoger uitviel. Ook was het krasje mooi weggewerkt. Terwijl ik alleen om een lakstift had gevraagd!
Goede service, vriendelijke mensen die je helpen. Je kunt altijd komen [email protected] iets is.
uitstekend
Zoals altijd vriendelijke en prettige ontvangst.
Haaksbergerstraat 153
7513 EL Enschede