vlotte afhandeling
Uitstekend, goede service
Na een verblijf van een paar dagen in het westen van het land, wil ik nog even terugkomen op de factuur van afgelopen Woensdag 10 oktober j.l. , welke nog al erg tegenviel en ik toen van verbouwereerdheid niet direct op gereageerd heb. Ik vraag me af of er mogelijk een misverstand is geweest. Ik zie op de factuur n.l. o.a. een lamp ad 163,68 euro, terwijl slechts het glas stuk was zoals ik dhr. Wolthuis had laten zien. Het betr. achterlicht deed het wel, zoals ik voor de tijd thuis had uitgeprobeerd. Graag hoor ik dan ook van U heer Albers, of er mogelijk een vergissing is gebeurt bij de berekening van het factuurbedrag.
Ik ben zeer tevreden over Auto Fischer dat geld zeker voor de balie medewerkers die altijd klaar staan om je te helpen. En dit gebeurd altijd met een vriendelijk gezicht. Alle lof voor de heren. Ook de grote beurt is prima uitgevoerd de auto was zelfs van binnen en buiten schoon gemaakt. Ik heb al vele garage gehad maar Auto Fisher spant de kroon. Zal het bedrijf bij iedereen aanbevelen. Als ik Olaf Fischer spreek zal ik hem vertellen dat het bedrijf van zijn vader in goede handen is.
Prettig contact met de receptie/werkplaats. De punten die ik had genoemd om tijdens de onderhoudsbeurt na te kijken zijn netjes uitgevoerd. Goede terugkoppeling hierop gehad. Bijzonder om filmpje te ontvangen waarop de monteur e.e.a. toelicht en de vervangen onderdelen zichtbaar zijn.
Geweldig,daar ben je nog een klant en hebben al tijd om uit te leggen wat er gebeuren moet aan de auto.
De ervaring was goed.
Ben tevreden over het onderhoud aan mijn auto bij de werkzaamheden werd ik er op gewezen dat ik bezoek heb gehad van een steenmarter die een gelukkig niet te dure leiding heeft doorgebeten daarop kreeg ik het advies een verjager in te laten bouwen die deze beesten door middel van een toon weg jaagt en dat vond ik een passende oplossing.
heb al heel wat auto gekocht hier
ervaringen zijn zonder meer goed
Niet duidelijk was vooraf om welke beurt het ging. Niet voldoende gecommuniceerd. Nadien uitstekend opgelost tot tevredenheid.
Ik ben al jaren klant, vroeger ook al met oudere auto\'s . Als je een afspraak maakt is het goed alles keurig op z\'n tijd en een telefoontje bij bijzonderheden.
Vriendelijke benadering en deskundige service
goed.
Keurige garage met klantvriendelijke benadering.
Haaksbergerstraat 153
7513 EL Enschede