Ze vinden je fantastisch als je een auto koopt, maar daarna ben je gewoon een nummer met magere service.
PRIMA
Professionele zaak. Men weet van wanten, is vriendelijk en men komt de afspraken na. Is voor mij wel iets verder rijden maar heb het er zeker voor over.
\'s morgens gebeld voor kleine reparatie, ik kon hiervoor dezelfde middag nog komen. Reparatie snel en tegen lage kosten uitgevoerd. Top !
zijn goed geen problemen
Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Alles goed uitgelegd.
positief
Zoals elke keer weer: een prima dealer, klantvriendelijk, goede uitleg
keurige ontvangst. receptioniste buitengewoon vriendelijk en weet waarover ze spreekt.
Mijn ervaring met de \"reparatie\" die de aanleiding is voor jullie tevredenheidsonderzoek beschrijf ik als slecht. Er is namelijk niets gerepareerd. Na het ophalen van de auto (die gerepareerd zou zijn) bleek dit ook binnen 5 min. en kon ik weer terug. Terwijl er wel kosten worden gerekend voor een update van het onderdeel (radio) dat dus nog steeds kapot is. Dit is slechts een zeer beknopte weergave. Mochten jullie je service echt willen verbeteren ben ik graag tot nadere toelichting bereid.
Op mijn verzoek is binnen 1 etmaal service verleend, te weten het bevestigen van in Engeland verplichte koplampstickers.
We hebben een ford fiesta daar gekocht zelf niet zo goed opgelegd een velg was een afbraak aan de auto Gebeld nieuwe gesteld voor een mooie prijs
Prima bedrijf, goede service en deskundigheid. Goede ontvangst van balie medewerkers. Top
uitstekend maar de Menheer achter de balie mag wel een cursus klant vriendelijk volgen wan zijn arrogantie stijgt ten top verder zijn de monteurs en de dame zeer klant vriendelijk daarom zijn de punten ook voor hen kom al meer dan 30 jaar bij Noordegraaf mijn kinderen heb ik ook overgehaald om ford te gaan rijden
kom er al jaren bij dit bedrijf en nooit geen klachten gehad over wat dan ook
Het is een bedrijf waarbij je goed geholpen wordt en ze denken met je mee. Ik had een beurt van de auto nodig, maar i.v.m. mijn vakantie hebben ze de beurt 2 weken naar voren gehaald. Dit om te zorgen dat de auto echt klaar was wanneer ik op vakantie ga. Ook laten ze weten wanneer de auto klaar staat. Al met al een super bedrijf waar je goed op kan bouwen!