Ik wordt al jaren altijd netjes geholpen.
Prima service. Duidelijk. Helder. Eerlijk.
Jarenlang prima service, men denkt mee met de klant
Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles volgens afspraak uitgevoerd.
professionele en correcte afhandeling, meedenken en niet te duur.
Ik werd netjes gebeld door een monteur, omdat er blijkbaar verkeerde bouten op de wielen waren gemonteerd. De monteur gaf aan dat de bouten \'erin waren gesleten\'. Daar schrok ik van. Omdat ik de montage gemakshalve had uitbesteed aan een andere garage. De monteur gaf aan dat dit absoluut niet kon en dat ik hier z.s.m. actie op moest ondernemen. Doch, na eea gecontroleerd te hebben bleek dit prima te kunnen. De bouten van de winterbanden waren hetzelfde als de bouten van de zomerbanden. Het stond alleen minder mooi. Van \'inslijten\', krassen, schade, vastzitten van de bouten etc. was dan ook geen enkele sprake. Prijs/kwaliteit was ik op voorbereid. Toch vind ik ruim €220,00 veel geld voor een kleine beurt bestaande uit het vervangen van een filter en wat vloeistoffen. Om zodoende de garantie en de pechhulp te kunnen blijven waarborgen. Tot slot hadden we een betaalbare leenauto gereserveerd. Erg fijn dat het eenzelfde model was als hetgeen we zelf rijden.
correcte afhandeling van de beurt van mijn auto
prima !
vriendelijke ontvangst, meedenkende bali medewerkers, met geduldige uitleg, kwalitatief goede reparatie
100 % tevreden
Goed, duidelijk en geen verrassingen achteraf
Ik kwam voor het vervangen van de rechterkoplamp, in de vestiging Hengelo. Hier moest een werkbon van gemaakt worden met de opdracht licht controle pus vervangen koplamp. Deze bon is door VIER handen gegaan voordat er een rekening werd uitgeprint. \"Hoe kan ik het zo duur mogelijk maken\" Op kosten is in deze vestiging nogal wat te besparen. Geef mij maar de vestiging Oldenzaal.