prima garage
Helemaal tevreden.
Goede kennis van de auto. Ford options heeft bij mij veel waardering. Rijdt hierdoor met veel plezier de laatste 6 jaar in een nieuwe auto. Weinig kosten aan reparatie.
Goed maar de standaard prijzen van onderdelen , in dit geval banden moeten wel onderhandelbaar blijven. Anders bent U echt te duur.
Alle servicebeurten en airco checks inclusief afvullen keurig gedaan. Helaas was iedere zomer een drama voor mn de kinderen. bij de laatste servicebeurt bleek de condensor te lekken. Condensor vervangen en airco werkt nu zoals hij hoort te werken. Als het moet dan kun je de passagiers nu laten bibberen van de kou! Samengevat: helaas hebben we minstens drie zomers wel de dure airco checks en afvullen betaald voor het comfort van de airco, maar in de praktijk was het drie zomers (!) veel te heet en dus weggegooid geld.
er is uitgebreid met me gecommuniceerd over wat er moest gebeuren en de prijs, ook van te voren. het was een dure beurt, er moest een riem vervangen worden en 2 reflectoren (780,=). wat me dan enigszins tegenvalt is dat zelfs de APK gerekend wordt a 19,95. prettig was dat de auto was gestofzuigd (correct Nederlands? ik weet het niet...) en dat ik een fijne leenauto meekreeg.
Zoals gebruikelijk zeer tevreden. Alleen de prijs vind ik aan de wat hoge kant t.o.v. de niet merk gebonden garages.
Zeer tevreden!
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Goede service, vriendelijke benadering. Goed overleg!
Communicatie prima. Geen verrassingen. Goed meegedacht toen ik de auto door iemand anders moest laten ophalen.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Correct.