twee keer verkeerde onderdelen zodat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Erg vervelend
Prima, geen klachten.
Prima contacten en service.
Gevraagd om tijdens de onderhoudsbeurt mijn navigatie een Up-date te geven, slechts een nieuwe kaart geplaatst. Tijdens rit naar huis hier achter gekomen. Thuis zelf maar e.e.a. Geïnstalleerd. Alleen kaart er insteken kan ik ook wel. Ook geen service/checklist ontvangen.
Zeer goed en vriendelijke mensen
Ik had graag op beurt gewacht. Er blijkt nu dat daar een speciale afspraak voor moet worden gemaakt terwijl dat vroeger niet nodig was.
Al jaren klant en altijd correct ervaren. Maar de laatste eerste beurt was ik niet blij dat men het schoonmaken van remklauwen die men in rekening bracht omdat ik aangaf dat de auto soms een piepende geluid maakt. Het is toch een onderhoudsbeurt en de auto is nog geen jaar oud. Dit moet toch onder garantie vallen en service. Volgende dag hebben ze de factuur wel gecorrigeerd omdat ik heb gezegd dat ik hiermee niet accoord ga.
De door mij gekochte occasion stond op de afgesproken tijdstip klaar om opgehaald te worden. De zaken die we besproken hadden waren keurig uitgevoerd. Jammer dat er zo weinig ruimte zat in de onderhandelingen over de verkoopprijs. Daardoor heb ik nog steeds het idee dat ik een te hoge prijs voor deze auto heb betaald. Verder ben i9k wel zeer tevreden met de auto.
Is goed
Graag wel terugkoppeling nadat er verkeerde olie in motorblok is gedaan. Graag opnieuw garantie. Dit met eventuele schade aan motorblok in de toekomst.
Redelijk. Ik mis het contact met de monteur die de reparatie uitvoert. Te veel schijven.
Ben voor APK geweest vriendelijk en snel afgehandeld.