Zoals altijd: prettig en to-the-point.
Goede ervaringen
Ik ben professioneel en deskundig geholpen. Even thuisbrengen is geen probleem. En meedenken over het ophalen/thuisbrengen van de auto heb ik zeer op prijs gesteld! Onderhoud volgens afspraak, een realistisch overzicht van alle constateringen en uitleg van eventuele piepjes en kraakjes en wat eraan gedaan kan worden, zonder te pushen er ook meteen werk van te maken. Alleen maar positief!
Uitstekende service met name leeñauto
Super service en vriendelijk personeel
Super service
De service die is gegeven is zeer zeer goed. Ik heb een occasion gekocht met 6 maanden garantie. Helaas heb ik hiermee een paar problemen gehad die de garage niet vooraf had kunnen voorkomen. Ze hebben alles keurig laten repareren ondanks dat dit bij, voor mij, een lokale Ford garage is gedaan. Helemaal top
prima service
Afspraak maken gaat gemakkelijk. Vervangend vervoer is goed geregeld. Onderhoud is prima. De prijs is goed. Wat extra fijn is dat je al vanaf 0700u terecht kunt.
Het is prettig dat de gemaakte afspraken correct worden nagekomen! Dit betekent voor mij een betrouwbaar adres! 👍
Zoals vanouds nog steeds zeer tevreden
Zeer goede ervaring probleemloos rijden en men houd zich altijd aan afspraak
Altijd vriendelijk personeel. Goede service en persoonlijk tegenover de klanten.