Raar deze evaluatie. Er staat bij de cijfers niet bij waar zij voor staan. Is een 1 goed of juist de 10. Ben er van uit gegaan dat de 10 de beste score is die je kan geven.
Snel, goed en deskundig. Betrouwbaar
Goede ervaringen met deze garage. Staat je met raad en daad bij als er iets is.
Prima service, vriendelijke mensen, TOP, alleen maar lof over dit bedrijf
gewoon super elke keer weer de zelfde sevice
Voorafgaand aan grotere reparaties wordt ik altijd netjes gebeld. De dienstverlening is prima: vervangend vervoer, gewassen auto bij het ophalen. Je betaald uiteindelijk wel wat meer maar je krijgt er ook wel wat voor terug.
Zzoals altijd ...Prima !
Heel goed en vriendelijk geholpen
Een woord goede ervaring mee zeer tevreden Duidelijk en eerlijk
Vriendelijke en correcte benadering.
De videoboodschap van de monteur die de onderhoudsbeurt aan het voorbereiden was vond ik super. Verder was zoals gewoonlijk alles correct afgehandeld.