altijd goed en netjes geholpen
Er was was bandenwissel gepland, maar remolie lekte. Garage heeft het extra werk aangenomen en keurig gebeld tussendoor in de middag en alles voor de remmen vervangen voor sluitingstijd! Kon ik de auto, omdat ik zelf te laat was, zelfs nog iets na sluitingstijd ophalen!
Al heel lang klant bij Smidts in Roden. En als dienstverlener-met-pensioen altijd kritisch op dienstverlening. Niets is vanzelfsprekend en zeker in deze tijden niet. Maar bij Smidts is de dienstverlening nooit anders dan op hoog niveau geweest. Vriendelijk, ter zake kundig en geschikt.
Netjes correct en zoals afgesproken
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw positieve ervaring! Graag tot een volgende keer.
snel schakelende mee denkende toppers,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en de complimenten! Graag tot een volgende keer.
De ervaring die ik met jullie garage heb is zeer positief! Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst, mogelijkheid tot gebruik van een leenauto, uitgebreid verslag van werkzaamheden aan de auto met zelfs een persoonlijke videoboodschap van de monteur! Gróte klasse! Met vriendelijke groet, Anniek de Vries
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons! Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en de complimenten zal ik doorgeven aan de rest van ons team. We zien u graag de volgende keer weer.
Afspraken, uitleg over gepleegde onderhoud, keurige leenfiets
Top! Goede klantvriendelijkheid en snelle service.
Zeer attent en bekwaam
maar ............. echt vriendelijk? Toen ik de garage even binnenliep met mondkapje op om even wat uit de auto te halen werd mij direct gezegd dat ik "hier eigenlijk niet mocht komen". Ook een beetje verwijtend. Ik kan 2 vragen niet beantwoorden omdat ik dat niet kan beoordelen. Ik weet niet hoe technisch het personeel is en hoe ik een prijs vergelijk heb. De vraag aanbevelen beantwoord ik met ja maar dat zou ook nee kunnen zijn. Jammer dat "geen mening" niet mogelijk is. Er zijn toch veel meer goede garage's?
Hartelijk dank voor uw beoordeling. In verband met Corona is het niet toegestaan om als klant de werkplaats in te lopen. Onze excuses dat dit vreemd op u over kwam, wellicht had mijn collega hier even een vriendelijke uitleg over moet geven. Op onze toegangsdeuren hebben we dit vermeld staan, maar misschien is dit niet voor iedereen duidelijk. Wij gaan dit intern even bespreken. We zien u graag een volgende keer weer.
Fijne garage om te komen voor onderhoud aan mijn Focus. Gewoon zoals het hoort
Service was zoals gebruikelijk weer prima. je voelt je welkom als klant.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Graag tot een volgende keer!
Zoals altijd goed en snel geholpen . Accu op...nieuwe erin....geregeld!
Prettig zaak mannen staan altijd voor mij klaar
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling!
onderhoudsbeurt word gefilmd en naar je toe gestuurd. En de auto gaat ook nog door de wasstraat. Normale prijs. Ongekende service, kunnen een hoop garages wat van leren
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. En dank voor de complimenten, dat is fijn om te vernemen!
Top behandeling
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
biju constateren probleem direct naar de garage gereden. probleem uitgelegd en is mij direct een vervangende auto aangeboden om probleem zo snel mogelijk op te lossen. volgende dag auto al weer klaar en kon ik hem ophalen.
Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling en het delen van uw ervaring.
Vriendelijke personeel
Voor het eerst heb ik de servicebeurt hier laten uitvoeren. Ik ben uiterst tevreden over het resultaat.Jammer dat ik de inspectievideo niet heb ontvangen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega van de werkplaatsreceptie heeft vorige week de video nogmaals verstuurd. Fijn dat u de video nu wel heeft kunnen bekijken. We zien u graag een volgende keer weer.
Prettig om altijd door de zelfde mensen geholpen te worden. Ze kennen hun klanten en dat is ook belangrijk.
Zaterdag morgen vraag gesteld, zaterdag middag gemonteerd.
Helder overzicht onderhoudsbeurt en goed advies na overleg over vervanging banden.
Heb mijn ontevredenheid over de deuren van onze toen nieuw ford eco sport al 2 jaar Lang goed kenbaar gemaakt . Dit vorige week zeker ook weer bij de auto staand bij de grote beurt ,want we hebben nog garantie. Er werd me stellig zonder discussie gezegd hier kan niets aan gedaan worden. Je kunt nu bij me langs komen want een officiele ford dealer heeft de euvels van alle oneven heden van de deuren binnen 10 minuten bijgesteld zoals het hoort dit nog net binnen het garantie termijn . Wat zijn het vakmensen he en dat zonder een vraag te stellen het was niet goed dat zagen ze direct , een pluim voor deze vak mensen. Ik kraak jullie zeker niet af maar zo ga je niet met een klant om je kunt me