Keurig uitgevoerd onderhoud ondersteund door duidelijke video

Werd op de hoogte gehouden van het onderhoud door een duidelijke video. Alles werd uitgelegd, prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Geweldige service

Het maken van een afspraak gaat erg gemakkelijk (digitaal). Er is een tijdstip naar keuze in te plannen en vervangend vervoer kan worden geregeld. De controles zijn prima en de prijs-/kwaliteitverhouding van de onderhoudsbeurten, is goed. Ook hebben wij eens een filmpje van de onderhoudsbeurt kunnen volgen! Dit was erg leuk om een keer te zien. Altijd wanneer wij de garage bezoeken, worden we erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen kortom, wij zijn zeer content met de service van garage Smidts.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Om 7.00 gebeld ivm kapotte zijraam. Kon gelijk een leenauto krijgen. Goede service

UIstekend

Altijd netjes en correct bus is altijd snel weer klaar

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende en vriendelijke service!!

Steeds weer correcte en vriendelijke goede service en informatie bij vragen

Zeer correct

Werk en apk keurig uitgevoerd. Mooi filmpje van de auto aan onderzijde ( waar je normaal niet kijkt. En duidelijke info Totaal bedrag viel zelfs enkele 10 tjes goedkoper uit als vooraf opgegeven

Uitstekende service

Service zonder gezeik . Voorhand alles duidelijk afgesproken , dus ik ben dik tevreden .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles volgens afspraak gedaan!

Aangepaste beurt gedaan, gezien het aantal beperkt gereden kilometers in overleg met de werkplaats chef.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle service bij brandende waarschuwingslampjes

Eind van de dag gebeld ivm brandende waarschuwingslampen. Kon in de avond al terecht en de volgende ochtend mocht ik de auto gerepareerd weer ophalen. Snelle service en dat zelfs in de kerstvakantie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Helaas verkeerde bon mee van Ford assistence, dat kan gebeuren . Verder tevreden

Prima service, klantvriendelijk.

Prima service, klantvriendelijk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Uitmuntend zoals altijd

Bij Smidts wordt je behandeld als klant. De klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel en dat merk je aan alles, zelfs aan de details waar niemand aan denkt.

We Worden altijd super geholpen

Ze staan altijd met raad en daad klaar.

duidelijk klant gerichte medewerkers

vertrouwen in het onderhoud van mijn auto.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekend geholpen, snel en adequaat.

Nette service, correct geholpen. Prima prijs. Al jaren auto hier in onderhoud en daarmee goed onderhouden.

Schokbrekers voor vervangen.

Vlot tot een afspraak gekomen, vond de montagekosten erg meevallen. De ANWB heeft het over 350 tot 700 euro. Ik was met 450 heel tevreden.

Goed en vertrouwd onderhoud

Oog voor klant gericht contact en voertuig in goede handen . Plezierige en zeer tevreden device .

Altijd uitstekende service

Altijd goede ervaringen

Heel klantvriendelijk

Nvt

Vriendelijk

Makkelijk om een afspraak te maken. de ontvangst is goed. Corona maatregelen dik in orde. Videoboodschap is helder en voegt wat toe. Misschien wat aan de prijzige kant (daarom vier sterren) maar de service is prima. Henry

Uitstekend.

Al jaren keurig geholpen en geadviseerd. Afspraken worden correct uitgevoerd.

Klant is hier koning!

Het maken van een afspraak, de videoboodschap waarin de werkzaamheden die uitgevoerd zijn/worden worden uitgelegd en dan ook nog een wasbeurt. Kan niet niet beter!!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Periodieke service was goed en snel geregeld naar tevredenheid

Automatisch bericht gekregen dat mijn auto toe was aan een servicebeurt. Afspraak gemaakt en auto gebracht en er is keurig een servicebeurt gegeven, die ook heel klantvriendelijke gefilmd is, zodat je visueel kunt zien hoe en wat er aan de auto gebeurt is. Mijn vrouw heeft even moeten wachten op de auto voordat deze klaar was. Heeft de tijd gedood met een kopje koffie.

Zoals altijd top

Werkzaamheden zoals afgesproken keurig uitgevoerd direct geholpen Correct behandeld

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fantastisch bedrijf met fantastische medewerkers!

Hoe Auto Smidts haar klanten behandelt is fantastisch - zo zou het overal moeten zijn!

Produktieweg 20

9301 ZS Roden