zeer goede service
Een hele prettige ontvangst en afhandeling. Ik kom graag terug!
Zoals al jarenlang een prima service!
goede afspraken.
Heldere diagnose van de gemelde problemen met een adequate aanpak & een snelle uitvoer van het werk, prima zo!
Uitstekende service
Erg tevreden over Ford Smits, de service, kennis en klant benadering
zelfs het saharazand was verdwenen!
Beide voor veren bleken gebroken. Nog dezelfde dag gerepareerd. Ook kreeg ik direct een vervangende auto mee.
De auto werd gehaald en gebracht en de onderhoudsbeurt werd naar wens geregeld.
al vanaf juli 1986 klant bij smidts roden en altijd een goede service gehad
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over ons, al bijna 35 jaar! Graag tot een volgende keer.
vriendelijk geholpen Komt gemoedelijk over
Snelle en qualitatief goede afhandeling.
Zoals gebruikelijk, weer een afspraak die zonder verrassingen werd afgehandeld. Duidelijke afspraken en altijd weer een stapje extra in klantgerichtheid. Top van Smidts en Ford. Daarom zijn wij al ruim 30 jaar klant.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw prettige ervaring met ons. Wij waarderen dat u al ruim 30 jaar klant bent! Graag tot een volgende keer.
Bellen en ze staan meteen voor je klaar en dat was fijn met de kou ook omdat we buiten stonden. Hele goede service
Altijd dezelfde kwaliteit
Zeer goed, netjes onderhoud volgens plan een terugkoppeling op extra vragen. En uit eigen beweging banden met meeste profiel omgezet naar voorzijde en sensoren geprogrammeerd. Met deze winter condities zeer welkom!!
Goed geholpem en duidelijke communicatie.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Zoals altijd zeer prettig geholpen.
Snel geregeld, maar deskundig.
Klantvriendelijkheid, denken mee.
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Graag tot een volgende keer.
Naast het noodzakelijke onderhoud ook nog extra’s gedaan, zoals advies remblokken en banden. Tevens de auto gewassen.
a+++