Vriendelijk en correct.
Goed overleg met de klant.
Keurig en snel geholpen
De laatste APK is vergezeld gegaan van een naar mijn mening overbodige noodzakelijke 10 jaar standaard onderhoudsbeurt. Met het feit dat de kosten in een jaar gestegen zijn met €20. Enige terughoudendheid was wel op zijn plaats geweest gezien het feit er nog geen 3000 km. met de Ka is gereden dit jaar. Had even een telefoontje gedaan met de vraag of mijn auto dit nodig had, da\' s jammer. Ik blijf de mensen van Smidts prijzen voor hun klantvriendelijkheid en vertrouwen, maar ben eerlijk en krijg je dit van mij te horen.
uitstekende communicatie. meedenkend met de klant. Nakomen afspraken.
Zeer positief
Ben altijd erg tevreden! Goede service en uitleg!