goede ervaring vriendelijk en goede monteurs
goeie service, eerlijke oprechte adviezen.
zeer klantgericht met zorgvuldige communicatie en bevestiging van gemaakte afspraken met complimenten aan Andre!
Prima!
Top service, alleen m’n auto kreeg ik niet gewassen terug. Had ik wel verwacht..
Prima onderhoud en op tijd. Leenauto was geweldig.
Onlangs heeft m\'n auto een 80.000 km onderhoudsbeurt gehad. Auto had lekkage. Tot nu toe lijkt het probleem te zijn verholpen. Prima service. Gratis gebruik maken van leenauto wordt zeer gewaardeerd.
Goed niks mis mee
Zeer goed.
Geen klachten
Topbedrijf! Auto voor een grote beurt en de keuring gehad, haal ik de auto weer op is ie zelfs door de wasstraat geweest! Ook als ik tussendoor iets heb, word ik altijd zo mogelijk direct geholpen. Superservice!
prettige service waarbij er goed wordt meegedacht met de klant.
zeer goed
Een prettige professionele ervaring. In tegenstelling tot de garage in Groningen.