Prima, prima sfeer, ongedwongen, tijd, behulpzaam, flexibel!
Super goede ervaring
Zoals gewend; Prima service en denken fantastisch goed mee!
Vriendelijk en behulpzaam
goed bedrijf, goede dienstverlening
zoals altijd uitstekend
Alleen maar goede ervaringen😄
Bedankt voor de hoge cijfers en leuk om te lezen dat de ervaringen zo goed zijn!
Smidts, altijd klantvriendelijk, punctueel in de afspraken en een prima kwaliteit in de uitgevoerde werkzaamheden
Het feit dat ik tijdens de spits midden op een 5 baans weg (Utrecht) ben blijven stilstaan met zeer grote kans op een ernstig ongeval werd toch m.i. onvoldoende serieus genomen. Sensor vervangen, maar nu na een week aleeer een storingsmelding van de motor.
Wij zijn als van ouds weer helemaal met alle egards behandeld en dus geheel en al tevreden. Wij houden eigenlijk niet zo van cijfertjes geven. Als er iets is dan melden we het wel.
Ik ben heel erg tevreden, ben al meer dan 30 jaar klant en ben nog nooit teleurgesteld
mijn ervaring met het bedrijf is dat ik geen nummer ben maar een gewaardeerde klant die men bij naam kent. vriendelijke behandeling en een goede service. bekwame medewerkers.
Een vertrouwen van jaren opgebouwd!