wordt altijd zeer prettig te woord gestaan!
Al meer dan 40 jaar klant bij Smidts Tolbert. Heel tevreden over de kwaliteit van dienstverlening bij afdeling verkoop en werkplaats. Huidige Ford Fiësta gekocht in 2017 perfect afgeleverd. Onderhoudsbeurt in juni 2018 prima uitgevoerd tegen redelijke prijs. Complimenten!!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent en ik geef de complimenten door aan ons team!
GOED
Zeer goed.
steeds goede contacten en vriendelijke ontvangst
Geen eenduidige informatie. M.b.t.wat er moest gebeuren aan de auto.
Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het spijtig om te vernemen dat u geen eenduidige informatie van ons hebt ontvangen. De werkplaatsreceptie heeft direct contact met u opgenomen toen deze review bij ons binnen kwam. Ik heb begrepen dat inmiddels alles netjes is opgehelderd, daar zijn we blij om! Tot de volgende keer.
Ik ben tevreden over de service. De beurt en de APK zijn goed uitgevoerd. Vriendelijk te woord gestaan.
prima service
Goede service en deskundig personeel!
Zeer goed en snel geholpen na het niet willen starten van mijn auto.
is prima hoor, alleen heb ik een lease auto en ben benaderd voor onderhoud. Dit had echter via leaseplan gemoeten. Wisten we beide waarschijnlijk niet, aandacht puntje voor volgend jaar
Netjes, correct, beleefd en vakkundig
Zeer goede ervaring, een zeer gemotiveerd en begripvol personeel!
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Dit is leuk om te lezen. Hartelijk dank en tot een volgende keer!
Erg tevreden. Ook de uitleg met de video die werd toegestuurd was erg duidelijk.