Prima en snelle service

Prima en snelle service

Goed en snel geholpen

Auto was snel weer klaar, grote beurt gehad. Ruitenwisservloeistof bijgevuld als service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

ik weet dat mijn Ford bij Smidts in goede handen is.

Betrouwbaar, deskundig, correct en persoonlijke contact is voor mij erg belangrijk. Ik vertrouw mijn auto graag in de handen van de mannen van Smidts. Hoop hier nog lang als klant te blijven.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zoals altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd

Met een onverwachte wasbeurt en een opbeurend filosofisch gesprek met de heren van de servicedesk.

altijd vriendelijk en transparant

prettige sfeer en goede service voor auto en chauffeur, met de nieuwe videoboodschap helemaal helder en persoonlijk

super

goed tevreden

Zoals altijd weer top.

Zeer tevreden over Smidts Tolbert / Roden

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldige service en klantgerichtheid.

Ze stellen het belang van de klant voorop. Mocht bijv. een reparatie duurder uitvallen, dan wordt je daar eerst over gebeld en geïnformeerd voor ze de reparatie uitvoeren. Verder wordt je altijd vriendelijk geholpen en kennen ze hun klanten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima behandeling, goede service.

Goede Ford garage, correcte behandeling en uitvoering beurt auti

Heel goed

Vriendelijk, goed advies gekregen, Tip: tijd en datum aanpassen als de accu vervangen is

Zeer tevreden, vakmannen aanwezig!

Zeer positief

Super tevreden.

Zeer positief.

Top bedrijf en klantvriendelijk

Al vele jaren klant .

goede service zoals altijd.

Filmpje erbij is een dikke plus. Het tarief is altijd weer even slikken maar wordt goed toegelicht. En de verlichting van mijn fietsenrek werkt weer perfect.

Onderhoud aan de Ford Ka op correcte manier uitgevoerd

Tevreden

Vriendelijk, correct en zorgvuldig

De technische kwaliteit en de prijs van het werk kan ik niet beoordelen, maar het klantencontact is prima

Dik in orde

Alles netjes en volgens afspraak.

uitstekend

heel behulpzaam

Ze hebben mij prima geholpen

Goede service vriendelijk en behulpzaam.

Garage is prima.

prima geholpen

goede wijn behoeft geen krans

Complimenten en klachten, geen stabiele basis voor langdurige band

Vriendelijkheid en en vertrouwen in de vaardigheid van vakmensen verdienen lof en mogelijk 4 sterren plus. Communicatie over geconstateerde onvoorziene technische mankementen, de slechte boodschap , verdient geen schoonheidsprijs . Met de vinger wijzen, oneigenlijke argumenten gebruiken en wapperen met aangedikte kostenprognoses bindt de klant niet aan het bedrijf. Geldt ook voor de aanvulling via after sales. Pas op de factuur werd ik gewaar waar het allemaal omging. Een cursus gesprekstechnieken zou het aantal sterren zeker doen toenemen. Er is ruimte voor vervolg.

Uitstekend.

Correct, een aanbeveling.

We zijn heel erg tevreden over de gehele afhandeling van de reparatie

Zowel het aannemen van de reparatie als verwerken en herstellen is zeer naar tevredenheid gebeurt.

Goed en vriendelijke geholpen

Oldebertweg 30