Altijd vriendelijk en bij vragen word je direct geholpen.
Vriendelijke, behulpzame, deskundige medewerkers. Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd.
Als klant wordt ik altijd adequaat en vriendelijk behandeld
Deze mensen maken je een vrolijke ford rijder.heel gemoedelijk .komen afspraken bij.lossen alle problemen op.zover het mogelijk is.klasse.
Altijd goede service en vriendelijk kom er graag
Zeer vriendelijk ontvangen Direct een kop Koffie Uitstekend geholpen
Ik kwam bij de garage voor een bandenwissel. Mijn banden waren opgeslagen, maar bleken (plotseling?) versleten te zijn. Merkwaardig, bij inlevering heb ik daar niets over gehoord. (Ik wist wel dat mijn zomerbanden vervangen moesten worden bij een eerstvolgende beurt.) Ik heb toch maar besloten mijn winterbanden niet te vervangen maar in te leveren en zomerbanden nu te vervangen. Toch vind ik het 'een vreemde gang van zaken' en houd ik hier een wat teleurgesteld gevoel over!
Zie boven; ook oplossing gericht bezig richting klant.
Klantvriendelijk, adequaat, technisch prima niveau. Fijne zaak.
Mijn ervaringen zijn tot heden altijd positief. Bij een probleem wordt er naar een goede oplossing gezocht.
Zeer goede service
Al jaren klant van Smidts nog nooit te klagen gehad. Doen precies wat je graag wilt. Alles gaat in overleg, geen verrassingen.
Altimeter geode ervaring met het bedrijf
Geweldig resultaat, zelfs lastige plekken zijn er als nieuw.
Goede afspraken en reparatie, ben niet anders gewend.
Op alle fronten top 👍
Tijd voor de klant
Altijd goed
Indien mogelijk wordt je gelijk of zsm geholpen.
Je kunt altijd terecht, zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Geen klachten, prima service en vriendelijk personeel.
Meteen een offerte mee voor de reparatie en geen verrassingen achteraf. Had wel zelf moeten bellen of de onderdelen binnen waren, ze waren vergeten om me te bellen. Kan gebeuren :)
Afspraak is afspraak. nadeel is de lange wachttijd voordat er een plekje is
Op tijd de planning gekregen via internet en in kunnen schrijven op gunstig moment. Auto heeft grote beurt gekregen en wisselingbanden volgens goede afspraken!
Correcte afhandeling en goede service