1 tip Als je de auto vroeg brengt verwacht je dat deze begin van de middag klaar is en niet net voor sluitingstijd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Elke auto kan opgehaald worden zodra deze klaar is. Wij hebben een werkplaatsplanning met uiteraard de nodige flexibiliteit. Echter kunnen wij helaas niet elke auto die vroeg wordt gebracht, altijd begin van de middag klaar hebben. Toch fijn om te vernemen dat dit wel de verwachting kan zijn, we zullen voortaan hier nog beter over communiceren. We zien u graag een volgende keer weer.
Super goed geregeld alles.
Vlotte afspraak, komen afspraken na. Duidelijk wat er gaan is, via video boodschap. Vriendelijke mensen.
Alles netjes volgens duidelijke afspraken.
altijd een goede service en goede afspraken .
Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling. Fijn om te lezen dat u een top ervaring heeft bij ons!
Zie boven
zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig
Jammer dat ik kort na de onderhoudbeurt de melding kreeg dat de ruitenspoeier vloeistof bijgevuld diende te worden
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega van de werkplaatsreceptie heeft u geprobeerd te bellen. Het is namelijk zeker niet gebruikelijk dat we dit niet bijvullen. We willen het dan ook graag even bespreken om dit helder te krijgen. Zou u ons terug willen bellen of onze mail willen beantwoorden? Alvast hartelijk dank.
Tevreden
Vlotte afhandeling
prima, echter bij de 1e keer navigatie, werkte deze niet goed. We zijn met behulp van telefoon en familie naar het adres waar we heen moesten gepraat.
Juiste info, prijs en service
Zie bovenstaand
Er is duidelijkheid ,over kosten, de werkzaamheden.en ook de video boodschap is prima.
Alles altijd goed voor elkaar.
Prettig contact en werk is goed uitgevoerd.
Attent, duidelijk en accuraat
Het filmpje hoefde voor mij niet zo nodig.
Alleen maar goede ervaringen met Smidts
Al 30 jaar klant en nog steeds tevreden
Ik werd snel geholpen. Vriendelijke heren.
prima geholpen
Prima geholpen.Auto is ook weer blij.