Denkt mee door de afspraken te koppelen
Steenmarter onder de motorkap gehad, even een belletje en kon gelijk langskomen en het probleem werd gelijk opgelost.
Combi APK, beurt en wissel banden. Leuk om filmpje te krijgen. Denken altijd mee in opties.
Men doet wat gevraagd wordt op een persoonlijke manier. Goed serviceteam en prima monteurs. Ik heb het idee dat het een goed team is met plezier in het werk.
het halen en brengen van mij vond ik een geweldige service. ook de video van de auto was goed. de auto was mooi optijd klaar.
Mijn ervaring met André en zijn team is goed; attent, goede luisteraar en komt na wat beloofd wordt. Altijd prettig en open voor een praatje. Geeft aan dat je een gewaardeerde klant bent van hun. Respect.
Prettig ontvangst, en goed geholpen.
Grote beurt voor de Fusion laten uitvoeren. Van te voren was duidelijk gevraagd of er nog aandachtspunten waren. Die hadden we en ze zijn allemaal nagelopen/gefixt. Auto rijdt weer als een zonnetje.
Gezien de huidige drukte en flexibiliteit die van een ieder gevraagd wordt, was ik zeer tevreden over de flexibiliteit die gegeven is! Ook de software update en de communicatie hier over was uitstekend, hierdoor ben ik weer een blij man.
Top service , ik ben blij dat ik was hier bij auto smitds terecht gekomen
Van het werkplaatsonderzoek wordt een video gemaakt welke je in je email kunt bekijken. Hier wordt door de monteur de auto nagekeken en de zaken benoemd. Bijgaand ontvang je een offerte met de zaken die geadviseerd worden. Wanneer je dit fiateerd kun je aan het einde van de dag je auto weer gerepareerd ophalen. Alles altijd in overleg. Een ontzettend fijne garage waar je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Lekkage. Vandaag voor het eerst met regenachtig weer geen beslagen ramen van de auto. Wat een genot
Prima.
Super garage. Denken met je mee en doen wat afgedproken is.
Goed geregeld allemaal
Via de mail of telefonisch wordt ik op een heldere wijze geïnformeerd.
Afspraak over onderhoud en APK-keuring is 1 op 1 uitgevoerd, complimenten
Ben zeer goed geholpen. Schade netjes gerepareerd en onderhoud zoals gewoonlijk vakkundig uitgevoerd. Extra service is dat de desbetreffende onderhoudsmonteur een film maakt van de uittevoeren werkzaamheden en de staat van de auto. Kom hier al jaren en ben zeer tevreden!!
goed advies ontvangen. Ook ivm aanpassing in de motor na het plaatsen van een trekhaak. prima vervangend vervoer
Altijd vriendelijk en goed personeel
Goede kennis van zaken, eerlijk advies. Prima klantcontact.
Geen bijzonderheden
Originele beoordeling
De boordcomputer van mijn wagen geeft aan: olie verversen. Een afspraak gemaakt bij Smidts. Blijkt bij het inleveren van de auto het te gaan over een beurt. Blijkt het een week later bij het zien van de rekening om een grote beurt, €500,- +. Is het ook een 120.000 km beurt terwijl de stand van de teller niet boven de 108.000 km te zijn. Mijn Conclusie: er zijn halve waarheden verteld.
Evenals voorgaande jaren!
Goede communicatie/ duidelijke info middels video. Dacht eerst…wat een onzin..maar toch wel handig vind ik achteraf
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u de video check van de monteur toch wel handig vond. Graag tot een volgende keer.