Nu al jaren hier klant en altijd zeer tevreden. Zeer klantvriendelijk.
Altijd een warm welkom bij de balie door André en Rene. Ook de brengservice terug naar de zaak is fijn. De monteur is blij en geniet van zijn werk. Fijn om klant te zijn.
Zoals altijd: klantvriendelijk, goed luisteren, goede afspraken en deze nakomen,prima service.
Ik voel me als klant gewaardeerd en gerespecteerd. Er vindt overleg plaats als er zaken buiten de beurt om moeten gebeuren. En fantastisch zo'n filmpje dat je toegestuurd krijgt waarin je auto wordt bekeken en toegelicht wordt wat men constateert.
07.45 uur auto gebracht. Vervangend vervoer stond klaar. 13.30 uur alweer het sms je dat de auto klaar was. Vervangend vervoer afgedankt weer ingeleverd. En weer naar huis in de eigen auto.
Het is altijd top en goed. Nooit problemen en nooit klachten. Ronald
Werkplaats met een professionele uitstraling en vakkundig personeel.
Ik ben al jaren een tevreden klant bij auto Smidts. De service is uitstekend. De medewerkers genieten mijn volste vertrouwen.
De accu werd snel en vakkundig nagemeten en vervangen. Ook de dynamo werd getest op de juiste werking. Het werkplaats tarief is markt conform. De prijs van de accu vond ik veel te hoog. Meer dan 30% boven de aankoop waarde. En mogelijk hebben jullie zelf ook nog een inkoop korting bij de leverancier. Dus mogelijk zit er voor jullie een marge op van 50%. De factuur viel mij dus vies tegen!
Een no nonsens garage. Afspraak is afspraak en ze denken met je mee.
Zie boven
Vriendelijk en een goede service. Ook het meedenken stel ik op prijs. Jammer dat het een aantal weken duurde voordat ik mijn auto kon brengen i.v.m. Personeelstekort
Fijne sevice en mee denken
Vriendelijke mensen aan de balie. Deskundig personeel.
Ik had gevraagd om de dak bekleding opnieuw te bevestigen omdat deze aan de achterkant los zat. Waarschijnlijk is deze in de garage wel weer vast gedrukt, (wat ik zelf ook al een aantal keren gedaan had) maar bij thuiskomst zat hij alweer los.
ondanks het feit dat mijn auto - na inspectie - niet blijkt te mankeren hebben jullie mijn klacht serieus genomen en onderzocht. Geeft me weer vertrouwen in mijn auto.
Er wordt aan mijn verwachting voldaan
Goed voorgelicht, wist precies waar ik aan toe was, ook de kostenindicatie, niet onbelangrijk bij vervanging van de motor distributie, was duidelijk. Auto rijdt weer als nieuw.
Service en informatie goed!
Altijd vriendelijk, correct en overleg mogelijk.
Team Smidts weer bedankt voor de goede service.
Zaterdags pech met een band, schroef aan de zijkant. Kon niet gerepareerd worden.De verkoper heeft ontzettend zijn best gedaan,zodat ik toch een leenauto meekreeg. In de nieuwe week nieuwe band besteld.
Vriendelijke mensen en vooral het filmpje wat ik kreeg was verrassend en leuk.
Na 13 jaar gebruik van de service van auto Smidts Tolbert is er steeds een goed en open contact over de werkzaamheden en vervangingen. Er is zeker ook aandacht voor kostenreductie.
Een bezoek aan Auto Smidts voelt als zeer vertrouwd. Eerlijke behandeling, je wordt niet op onnodige kosten gejaagd. Prima receptie, lekker doorgaan zo!!