Goede info omtrent het onderhoud, afspraken duidelijk en correct.
Prima Garagebedrijf
Uitstekend, niks op aan te merken.
Snelle en goede afhandeling waarbij goed en duidelijk gecommuniceerd wordt en waardoor ik snel weer gebruik kon maken van de bus.
Afspraak maken is digitaal erg klantvriendelijk. Altijd plezierig contact aan de balie. Nooit klachten gehad over het uitgevorde werk.
De ontvangst, uitleg en terugkoppeling wanneer auto klaar is super gedaan.
Rij trouwens al vanaf mijn 19 ford, dus al 37 jaar.
Vrijdagmiddag rond 16.00 heb ik me onaangekondigd gemeld bij de werkplaatsbalie i.v.m. een defect aan de auto. Het bleek een bekend probleem te zijn en de auto is meteen gerepareerd.
Prima geholpen. Goede uitleg wat er moest gebeuren en de prijs zal wel marktconform zijn.
Mijn ervaring met Smidts Tolbert kan ik niet anders omschrijven, dan uitstekend. Prima vaklui, en je wordt nog behandeld als klant en niet als nummers.
Vertrouwd adres met uitstekend personeel en service
Al jaren zeer tevreden
Zie korte reactie, alleen de rekening was even schrikken
Je krijgt een filmpje met de bevindingen die tijdens de controle geconstateerd zijn. Dat is heel netjes. Je krijgt daarna een prijsopgaaf die je dient goed te keuren, maar de auto staat al klaar. Als je iets niet wil en dan?? Leen auto staat klaar, das ook top. Zijn ook snel met het uitvoeren van de beurt wat fijn is.
geen stuk rust motor ..
De auto is snel en vakkundig onderhouden. Met de planning is flexibel omgegaan.
Klantvriendelijk
Ik ben behandeld zoals ik zelf ook iemand behandel , en dat is netjes zoals het hoort. We zijn al jaren klant bij Smitds dat zegt voldoende
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Afspraken kloppen.
Goede service Vakkundig geholpen
Al 10-tallen jaren genoten van de prima service. Goede info betreft reparatie en of onderhoud.
Kon direct terecht met onze bus om er nieuwe banden eronder te laten zetten
Goed geregeld