zoals ik van uw medewerkers gewend ben. Prima ontvangst en een prima service
Problemen met de abs sensor tijdens de vakantie. Na bellen met Ford assistent was het probleem snel duidelijk, en kon ik snel na de vakantie al terecht bij Smidts Tolbert. Binnen een half uur was de auto weer klaar. Top
Zie boven
Fijne service en fantastische leenfiets.
Top Servce!!
Alles weer tot in de puntjes verzorgd
Super goede uitleg in het bericht met filmpje wat er allemaal aan de auto gedaan is ,voordat je de bedrijfsbus ophaalt. Is zeer vakkundig is voor ons wel een 10 plus waard!
Prima service, klantgericht
Bij de reguliere onderhoudsbeurt bleek dat de voorbanden een kritische profieldiepte hadden. Na overleg besloten om nieuwe banden te plaatsen, welke ook gelukkig in voorraad waren. Mooi dat dat meteen meegenomen kon worden en ik er op kon wachten (met koffie en krantje). Keurig geregeld!
Goed geholpen , duidelijke uitleg
Het uitgevoerde werk is altijd goed! Service en info is altijd zeer correct.
Goede service , alles in overleg , prima geregeld allemaal
Pluim
Zo als altijd weer voor de apk een filmpje met duidelijke uitleg,in dit geval moest er wat aan gebeuren en telefonisch hebben we dat even kort gesloten,ook wat er de volgende keer misschien moet gebeuren..gewoon top service,kan niet anders zeggen
Afspraak is afspraak en super vriendelijk en keurig personeel.
Prima ontvangst bij receptie en duidelijke uitleg over de staat van de auto, incl video.
Wij hebben vorig jaar een ford c Max gekocht aangegeven dat we er 30000 kilometer mee moesten rijden per jaar. We zouden een goede auto hebben gekocht. Onder tussen heeft hij voor de helft van de aanschafprijs reparatiekosten aan de broek gehad. Nu wil ik niets raars zeggen want elke keer worden we geholpen en ook gedeeltelijk te gemoed gekomen maar ondanks dat zit daar onze teleurstelling. Net wat ik zeg elke keer meer dan welkom zaken worden adequaat opgelost. Ook altijd behulpzaam. Een fijne garage.
Prettig personeel, vriendelijk, goede service en duidelijke taal!
uitstekend
Prima onderhoudsbeurt, netjes uitgevoerd, geen bijzonderheden
Ik werd snel en goed geholpen! Super team!
Mijn C-Max had een beurtje en APK gehad, prima gegaan, alles volgens afspraak, auto weer snel klaar, vriendelijk personeel, en betaalbaar
Zeer fijn om bij jullie onze auto's in onderhoud te hebben.