Laden reviews...
124 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral een vriendelijk team, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen heldere communicatie en afspraken die nagekomen worden. De ervaring wordt gezien als professioneel en klantgericht, met aandacht voor wat er nodig is. Al met al een consistente positieve beoordeling.
Brandend lampje ,wordt snel na gekeken en goed meegedacht hoe het probleem op te lossen Dan goed meedenkend wat ook. Oor mij het beste uitkomt wanneer het gemaakt wordt
10 July 2026
Doutzen
Heiligerlee
Prettige service via de telefoon en aan de balie werkplaats. Schappelijke prijzen. Kundig personeel.
7 July 2026
Cor
Roden
Alles keurig geregeld met gebruik van een leenauto
7 July 2026
H de
Marum
Vanwege mijn ervaringen met deze onderneming zou ik niet snel overstappen naar ander merk auto.
6 July 2026
Jan
Goed en snel geholpen.
1 July 2026
Wbr Zijlstra
Roden
Fijne persoonlijke communicatie, het werk is keurig uitgevoerd.
30 June 2026
Michiel Uiterweerd
Groningen
goed en correct gedaan
29 June 2026
Ariën Baken
GRONINGEN
Dit was een vervolg nav mijn beurt de vorige keer
29 June 2026
Ans
Zuidhorn
Goede ontvangst en alles volgens afspraak afgewerkt. Vriendelijk personeel dus het voelt als “thuis”.
Herman
Leek
Onze ervaring met de garage is altijd uitstekend.
Hillie Cazemier
Leek
Doen wat ze zeggen en zeer klantvriendelijk.
Meindert
Winschoten
Er wordt meegedacht, zowel bij de reparatie als bij balie.
22 June 2026
klaas
Leek
Dag voor mijn vakantie. Antivries in auto gegooid in plaats van ruitenwissers vloeistof. Uiterst vriendelijk daadkrachtig en ter zake kundig geholpen. Uur voor begin weekend.. Garage Smidt…grote dank!!!
10 June 2026
Rikkert
8 June 2026
Harm van der Dong
Leek
Vriendelijke ontvangst en bij vragen goede uitleg. Ben dan ook zeer tevreden!
2 June 2026
Albert
Alles volgens afspraak.
1 June 2026
J
Mm
Duidelijke afspraken en goede uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.
1 June 2026
Marcel
Roden
Goede ervaring met overleg en afspraken.
G.J. Hijmersma Hofkamp
Marum
Keurig netjes geholpen en duidelijke uitleg wat ze met de auto gedaan hebben.
Ellen
Groningen
Ewa Kobylanska
Zuidhorn
Wederom alles geheel volgens afspraak. Extra werkzaamheden meteen gedaan. Erg tevreden.
20 May 2026
Lubbers
Tolbert
Vriendelijk en vakmanschap gaan hier heel goed samen.
Jurrien
Niekerk Westerkwartier
geen
Kees
Drachten
Bij problemen kun je altijd tussen door terecht. Goede communicatie Vriendelijk personeel.
Gerda
Tolbert
Mijn ervaring dat een week na de apk het display aangeeft remblokken versleten, dit ervaar ik niet als pluspunt. Moet weer een afspraak maken terwijl dit volgens mij in 1 gekund had. Heb een poosje circa 5000 km mee doorgereden en ontstond er een piep tijdens het remmen, waarschijnlijk omdat de remblokken bijna versleten zijn. Na het ophalen van de auto hoorde ik gelijk de piep, en keek op de km teller en zag dat er geen meter gereden is door de monteur met de auto. Na het vervangen zal ik persoonlijk altijd een stukje gaan rijden, wie weet zijn de schijven krom of iets dergelijks. kan er wel een remmenbank aanwezig zijn maar een testrit geeft een beter gevoel of niet ? Dus ik rij nog met een piepje rond :(
1 May 2026
Freddy