Prima.
Helaas heeft een monteur geen proefrit gemaakt na een super snelle reparatie. Als iemand een proefrit had gemaakt was het direct te horen dat het probleem niet was opgelost. Om dat we op het punt van vertrekken stonden niet terug geweest, snel een andere auto geregeld zodat we wel een korte vakantie konden houden. Verder alles goed en snel geregeld. Binnenkort maar weer een nieuwe afspraak maken.
Wij zijn ontzettend goed te spreken over de receptie en werkplaats waar wij helaas veel me te doen hebben gehad door veel pech met onze Cmax. Wij worden altijd goed, eerlijk en vriendelijk geholpen met deskundig advies en goede service. Ook nu weer met het reguliere onderhoud aan onze Ford Ka super geholpen. Auto werd afgekeurd voor Apk, deze liep echter 3 dagen later af. Leen auto meegekregen en ze hebben toen de auto er tussen gedrukt ondanks een overvolle werkplaats agenda. Fantastische mannen en dame!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de hoge cijfers! Ik heb de complimenten overgebracht! Tot een volgende keer.
Een prima garage met vakkundig en vriendelijk personeel
Nog steeds 100% tevreden!
Prima-top-van A tot Z goed geregeld
Overleg tussen klant en garage is goed te noemen
Klantvriendelijk goede cerviece
Vriendelijk, correct, goede service, oplossingsgericht, meedenkend.
De reparatie en het vervangen van de onderdelen is op een goede en juiste manier uitgevoerd.