Tot nu toe zeer positief! Word altijd keurig te woord gestaan, en de afspraak die gemaakt word, word ook na gekomen.
Tevreden
Zeer positief. Al bijna 10 jaar vaste klant.
Prima Fijne Kerst en een gezond 2019🎉🎊💥💥
Alleen maar positief
Prima service. Alleen jammer dat ze vergeten ruitensproeier vloeistof bij te vullen tijdens een onderhoudsbeurt.
Zeer goed bedrijf .klantvriendelijk en goede Service .
Vriendelijke ontvangst duidelijke uitleg van de staat van onderhoud van je auto .Wat de toekomstige kosten zijn
een woord een woord en afspraak is afspraak En vanwege -hele- drukke werkzaamheden kon de auto op de dag zelf niet gehaald worden. Weekend over met de leen-auto was -na overleg- tot mijn opluchting geen enkel probleem. Compliment daarvoor!
de servicegraad is hoog. er wordt goed naar je geluisterd