Nieuwe accu

Helaas was het vrijdag pet. Degene die onze Ford een beurt had gegeven in juni 2025 , had er een andere kenteken ingevuld. De wegenwacht van Ford ingeschakeld maar helaas? Helaas kon de auto niet gemaakt worden i.v.m. de kenteken. Maar gelukkig kwam de monteur van de Ford garage van Sappemeer na een uur en heeft de auto weer aan de loop gekregen. Helaas de hele weekend geen gebruik van de auto. Gelijk maandagmorgen weer actie ondernomen. Martin kwam v/d garage en heeft de accu weer aan de loop gekregen,. Gelukkig gelijk een nieuwe accu erin geplaatst bij de garage na een uur. Kop koffie gehad en ik kon weer verder na dat ik betaald had. Jullie worden bedankt ondanks de kosten en fijne Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar.

Primamedewerkers

Prettige ontvangst vriendelijke medewerkers

altijd vlot geholpen door vriendelijke baliepersoneel

tis goud zo

Correct en volgens afspraak

Had beurt eerder gedaan ivm overwinteren in spanje. En daarbij de juiste beurt en alles volgens afspraak geregeld. Correct ontvangen en nette wachtruimte.

Goed verlopen

Afspraak gemaakt en de volgende dag direct de reparatie van onze lekke band. Alleen het wachten duurde een beetje lang,maar wachten duurt altijd lang,maar er was koffie en chocolade melk.

Direct en professioneel contact

Tot op heden altijd direct en professioneel verholpen, verhelderding op vragen en flexibel in de planning om onvoorziene problemen te verhelpen, graag kom ik bij boerhof voor onderhoud, APK, reparaties en advies.

zeer goed

geven goed advies

alles volgens de gemmakte afspraak uitgevoerd

uitstekend, goed geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden

Wij hebben een goede connectie met Boerhof Sappemeer.

Wij zijn zeer tevreden over Boerhof Sappemeer. Onze auto is hier nu 5 jaar in onderhoud. Onderhoud en reparaties worden in goed overleg uitgevoerd. Daarbij wordt U hier niet als een nummer behandeld, maar nog steeds als gewaardeerde klant, van de Ford familie.

Super goed

Snel en deskundig geholpen

Goed.

Mijn ervaring met Boerhof Sappemeer is heel goed, word altijd netjes en vriendelijk geholpen.

Geen klachten en correct behandeld

Mijn ervaring is prima

Komen afspraken na, en denken mee.

Altijd een goede service

Al een aantal jaren klant en zeer tevreden.

Geweldige service

Prima geholpen en een korte wachttijd

vlot geholpen conform afspraak

vlot geholpen conform afspraak

Conform afspraak

Conform afspraak

Super service, snel, klantvriendelijk

Ik heb al een vervolgafspraak vanmiddag over een reparatie

Uitstekende service

Altijd goed

We worden altijd netjes en adequaat geholpen.

Goede ervaringen tijdens onderhoudsbeurt

Ik ben tevreden!

Fijn contact om afspraak te plannen en prima geholpen

uitstekende service

volgens afspraak is de 2e keer de distributie vervangen

Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

De Vosholen 109

9611 TE Sappemeer