Prettig personeel, ontspannen sfeer

Prettig personeel, goede uitleg.

Fantastisch personeel

Was prima in orde geen klachten

Goede uitleg en word mee gedacht om tot een goede oplossing te komen

Auto gewoon 40.000 km beurt

Ja auto netjes zijn beurt gekregen,fijn auto mee gekregen niks mis mee

geheel conform afspraak weer gereed !

Prima geregeld!

Goed opgevangen

nvt

zeer te vreden

zeer tevreden

Mijn ervaring was goed

Ben goed geholpen

Niet gied

Na ophalen grote beurt Allemaal meldingen Abs,hilhold en slip teken Terug gegaan Moest even uitgelezen worden Abs sensor kapot toevalstreffer word gezegd Kosten 100 euro Dus auto goed weg brengen en kapot terug krijgen Even geïnformeerd Sensor 15 euro tien minuten werk Mij zien ze niet weer Jaren klant geweest En op punt nieuwe kuga te kopen Maar niet bij boerhof

duidelijk wat het gaat kosten

Werd bij de afspraak maken al verteld wat de kosten zijn zonder bijzonderheden. Werd eerst overleg gepleegd of vervanging direct uitgevoerd kon worden of dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Ook de kosten hiervoor werden direct vermeld.

Prima, gewacht op grote beurt

Fiesta gebracht op vroege ochtend voor grote beurt en apk, en na 1.5uur was het weer klaar. Ter plekke gewacht in comfortabele stoel. Geen opmerkingen verder

Prima geregeld

Zoals de titel al aangeeft

Goed zoals het hoort

Kleine beurt.

snel en vakkundig geholpen

Na telefoontje en probleem te hebben voorgelegd, Snel geholpen en probleem opgelost.

prima service

prima service

Alles volgens afspraak

alles vlot en goed geregeld

geen toelichting

het ging wel snel

ik ben tevreden over hoe het bij jullie ging,

Keurig en duidelijk

uitstekende service

snel en deskundig

Alles in orde!

Gewoon helemaal goed :-)

Goede service en realistische prijzen.

Jaarlijks onderhoud en APK uit laten voeren door Ford Boerhof in Sappemeer. De afspraak was snel en eenvoudig online gemaakt. Het onderhoud en de besproken aandachtpunten zijn netjes afgehandeld zonder onaangename verrassingen achteraf. Eind van de middag kon ik de auto weer ophalen, die nu weer rijdt als nieuw. Een garage waar klantvriendelijkheid en kwaliteit arm in arm gaan. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare service.

De Vosholen 109

9611 TE Sappemeer