Mijn ervaringen zijn goed en word altijd netjes geholpen.
Hartelijk dank voor uw feedback. Uiteraard horen we graag waarom uw ervaring met ons bedrijf onvoldoende is geweest en of we hierin nog iets voor u kunnen betekenen? Wil u hierover een bericht sturen naar [email protected].
Top! Goede service, klantvriendelijk en klantgericht, als regelmatige bezoeker en klant ontstaat er persoonlijk contact. Veel kennis aanwezig en vakbekwame mensen.
Dikke prima.
Prima service en klantvriendelijkheid.
Al jaren zeer tevreden en deze keer door omstandigheden niet in staat om zelf de auto te brengen voor onderhoud. Toen is deze door een verkoopmedewerker \'s morgens bij mij thuis opgehaald en \'s avonds weer teruggebracht. Alles keurig geregeld dus.
Bedankt voor het leuke bericht en de mooie cijfers. Graag tot de volgende keer!
mijn ervaring is al 7jaar uitstekend te noemen
Zeer coulant
Uitstekend! Auto wordt nauwgezet gecontroleerd en perfect onderhouden. Ik ben zeer tevreden. Ook de prijs is prima! Een vette 10
Hartelijk dank voor het compliment en de mooie cijfers. Graag tot de volgende keer.
Moet nog wennen aan de nieuwe balie en aan de nieuwe gezichten achter de balie
Mijn ervaring is prima, ik word altijd vriendelijk geholpen en er wordt duidelijk gecommuniceerd.
Probleem lijkt nu goed te zijn opgelost. Prettige bejegening van het personeel. Stevig aan de prijs.
Bedankt voor de beoordeling. Uiteraard vinden we het jammer dat u ons niet heeft aanbevolen. Graag komen wij in contact voor extra inzicht in uw ervaring. Wilt u hiervoor een e-mail met feedback sturen naar [email protected]?
TOP !! Vooral de service van een leen auto.
Met Hielke zeer vriendelik en correct contact gehad. Zolang ik bij jullie mijn auto in onderhoud heb ben ik voor mijn gevoel altijd eerlijk behandeld. Bij andere garages was dat wel eens anders.
Leuk om te horen dat de ervaringen goed zijn. Bedankt voor de reactie en graag tot een volgende keer!