De auto in 2016 aangekocht en nu na 1 jaar een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Het contact voor, tijdens en na de onderhoudsbeurt verliep uitstekend. Het is altijd wel onduidelijk wat ze wel en niet uitvoeren tijdens de beurt. De vloeistoffen van bv de koelvloeistof zijn niet bijgevuld terwijl deze wel laag was dus dit is niet geconstateerd tijdens de beurt.
Als trouwe ford rijder kom ik al 45jaar bij jullie,dus dan zit het wel goed.
Vriendelijke, behulpzame, hardwerkende mensen. Goede informatieverstrekking, geen poespas. Goede bereikbaarheid.
Vanaf dat ik mijn auto heb gekocht is de service en klantvriendelijkheid goed. Ook als er iets moet worden vervangen dan wordt er verteld waarom iets vervangen moet worden en wat de gevolgen zijn voor de auto als iemand dat niet zou willen.
goed, duidelijk over prijs, uitleg prijs/wat gedaan
Ben 27 jaar klant, als het niet bevalt, kom je niet terug, voorlopig is dat nog steeds niet het geval, dan is de conclusie duidelijk dacht uk
al 40 jaar
Ik vind het moeilijk om uw bedrijf te beoordelen op de afhandeling van de APK aan onze bedrijfswagen. Voor de communicatie telefonisch/mail en aan de balie geef ik in ieder geval een dikke voldoende. Ik beveel nooit bedrijven aan. Daar heb ik slechte ervaring mee. Vandaar het negatieve onder aanbeveling.
Ik kom er al 18 jaar en ben zeer tevreden!
Klantvriendelijk en goede service
Onze ervaring met jullie is en was altijd goed. Naar aanleiding van ons laatste bezoek heb ik nog wel een aandachtspunt. Vooraf heb ik aangegeven dat er ook 1 lamp vervangen zou moeten worden en dat is niet gebeurd terwijl de lamp wel op de factuur vermeld staat.
Ook dit keer ben ik weer uiterst vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers van Boerhof Groningen. Ik blijf me echter verbazen over de kwaliteit van de leenfietsen. Dat kan toch veel beter? Ik snap dat jullie geen fietsenmakers zijn maar de fietsen zijn niet echt een visitekaartje voor jullie mooie zaak.
werden altijd keurig geholpen
zeer tevreden
na 2 uur wachten kreeg ik een leenauto geweldig op weg geholpen
Was verbaasd dat een benzineleiding niet op voorraad was. Jammer. Gezien drukte en mijn agenda was vervanging pas na 2 weken mogelijk. Dat is prima gebeurd binnen de aangegeven tijd. Kosten vallen dan weer tegen uiteraard.