De score op prijs/kwaliteit is gebaseerd op een set nieuwe banden, die liefst 150% duurder is dan bij de concurrent elders in Groningen. En dan had ik ook nog van Boerhof een korting van 25%(!) gekregen op de aanschaf, anders was de prijs 192% hoger geweest. Onbegrijpelijk en \'eens, maar nooit weer\'. Het \'niet aanbevelen\' heeft betrekking op de aanschaf van onderdelen als banden.
Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard vinden we het erg jammer dat u ons bedrijf niet aanbeveelt. Wij proberen onze prijzen scherp neer te zetten, echter kunnen wij helaas qua prijs niet op tegen prijsvechters of een goedkopere bandenspecialist.
Bij deze wil ik de Firma Boerhof Nissan een pluim geven. Op 7 september j.l. heb ik contact gezocht met verkoper Arnold Duursma over de koop van een nieuwe auto. Na kortstondig overleg wat betreft mijn inruil auto zijn we tot overeenstemming gekomen met de aankoop van een nieuwe Nissan Qashqai Tekna automaat. Nadat ik mijn wensen heb aangegeven voor de montage van een afneembare trekhaak uitbreiding garantie termijn en diverse accessoires werd me mede gedeeld dat de auto op 21 september gereed zou zijn. Na mijn vraag om de auto af te halen in Groningen en tevens mijn eigen auto ter inruil achter te laten , werd me aangeboden \" we brengen je auto wel naar Heerlen 350 km zuidwaarts \". Zoals afgesproken Met Arnold Duursma werd mijn nieuwe auto op de afgesproken datum en keurig en conform hetgeen was overeengekomen afgeleverd. Zo zie je maar weer dat je een auto kunt kopen op 350 km afstand met een goed te vertrouwen bedrijf als Autobedrrijf BOERHOF. Top ga zo door.
Je wordt vriendelijk geholpen Je wordt goed ingelicht als er extra kosten zijn
Tot heden goed.
Zeer vriendelijk bejegend
Altijd netjes te woord gestaan, vriendelijke medewerkers, snelle service
Jammer dat ik voor een kapotte aircokoppeling drie keer naar de garage heb moeten komen
Hartelijk dank voor de hoge cijfers. Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer!
Dossier mbt de remmen is bij jullie bekend Helemaal niet tevreden over het feit dat het probleem met de remmen sinds aankoop nog steeds niet opgelost zijn. Steeds niet ik weer horen, mevrouw de remmen. Wordt er niet goed van, mijn veiligheid en die van mijn kinderen staan op het spel.
Wat vervelend om te vernemen dat u geen tevreden ervaring heeft. Zojuist heb ik contact opgenomen met onze service afdeling en ik heb begrepen dat u daar al een nieuwe afspraak hebt gemaakt. Ik hoop dat het snel is opgelost en dat uw ervaring met ons weer als prettig wordt ervaren.
Goed geholpen, alleen jammer dat vooraf een kortere tijd was aangegeven dat de beurt zou duren. Ik had dan besloten niet tewachten.
Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat de beurt meer tijd nodig had dan vooraf gecommuniceerd. Het is soms lastig inschatten, echter zullen we er meer alert op zijn gezien uw ervaring.
Keurig op tijd geholpen, beurt binnen de geplande tijd uitgevoerd. Duidelijke toelichting van de monteur.
Was erg goed tot afgelopen apk en beurt. Gaf aan dat remmen piepte maar was niks hoorde ik. Maand later sleutel inlezen en monteur merkt op dat remmen rondom af zijn beetje raar. Monteur die remmen vervangen heeft en brandstof filter is een vakman
Na onverwachte autopech, werd ik meteen geholpen.
Bedankt voor de beoordeling. Uiteraard vinden we het jammer dat uw ervaring met ons een gemiddelde van een 5,3 heeft. Graag komen wij in contact voor extra inzicht in uw ervaring. Wilt u hiervoor een e-mail met feedback sturen naar [email protected]?