Prima. Goede service, klant gericht
C-Max nu 8 jaar in mijn bezit.Gedurende deze periode geen enkele storing gehad.Goede auto dus en deskundig werkplaats personeel.De afhandeling bij de werkplaatsreceptie prima in orde.
Ben nu bijna dertig jaar klant, als ik niet tevreden zou zijn zou ik toch niet weer komen, dus de conclusie is dacht ik vrij duidelijk.
Altijd prettige ontvangst en goede service.
prima, maar ik vind de beurt wel duur. Uw deskundigheid kan ik niet beoordelen. Hij lijkt goed.
Ik ben tevreden met de service en de uitleg van de uitgevoerde wetkzaamheden aam mijn auto.
vriendelijke mensen
Uitstekende service