Aanschaf Ford Fiesta 10 jaar geleden en alle onderhoud & reparaties sindsdien.
Ben pas 1 jaar klant bij Ford Boerhof. Ervaringen tot nu toe zijn positief.
meer dan 40 jaar klant : service altijd prima !!
Sympathiek en kundig personeel.
Altijd prima geholpen en goed te woord gestaan
Normaal tevreden over dit bedrijf , bij de laatste keer hebben zij een fout gemaakt waardoor we een tweede keer moesten terug komen. Dat betekende voor ons met twee auto\'s op en neer rijden, waardoor we onnodig extra benzine kosten hebben moeten maken. Ik had een compensatie verwacht van APK dan gratis op deze rekening van ruim € 400,00.
Bijzonder tevreden, alleen jammer dat de nieuwe voorbanden zo lang op zich lieten wachten. Dit werd overigens goed opgelost dmv een leenauto
prima service, \'morgens gebeld en kon gelijk terecht om de accu te laten vervangen echt helemaal top
Mijn ervaringen zijn zeer goed met dit bedrijf. Vind alleen de onderhoudsprijzen ten opzichte van concurrenten aan de hoge kant worden gezien met de jaren ervoor. Daar in tegen is de deskundigheid en service zeer goed.