Ongeveer 20 jaar ervaring met dit bedrijf en kom er nog steeds. Dit zegt genoeg, dunkt mij.
prima en klantvriendelijk
Bedankt voor de hoge cijfers! Graag tot een volgende keer.
Goed/ vriendelijk en de mail doet het ook weer dus hopelijk met de volgende afspraak gaat alles weer goed.
Prima. Alles zoals afgesproken en helder gecommuniceerd over eventuele toekomstige onderhoudsvereisten. Prijs/kwaliteit is goed in vergelijking met de mij bekende concurrenten.
Onderhoud en APK is volgens afspraak uitgevoerd. Het bedrijf heeft niet gezien dat timing voor deze afspraken vrijwel samenviel. Dus is op mijn initiatief de afspraak gecombineerd. Prijs-kwaliteit verhouding kan ik niet beoordelen bij gebrek aan vergelijkingsmateriaal.
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend dat u zelf contact moest opnemen om de afspraak te combineren en wij u helaas niet voor waren. We streven ernaar om dit voor te zijn en zullen hier in de toekomst meer alert op zijn. We hopen u toch een volgende keer weer te mogen ontvangen, zodat wij u een betere ervaring kunnen geven!
Je word altijd keurg geholpen. Makkelijk telefonisch bereikbaar
Service op niveau. Meedenken met de klant
Prima, niks mis mee.
Uitstekend werk, ik ben zeer tevreden