Nooit geen problemen gehad met Boerhof, de auto als nieuw er gekocht en we zijn nu inmiddela 10 jaar verder en nog steeds tevreden als trouwe klant. En het is allemaal goed maar we vinden de prijs wel aan de hoge kant.
De auto heeft jaarlijkse beurt gehad. Voorbanden hadden hierbij te weinig profiel. Aangeraden is om deze te vervangen. Achterbanden hadden nog wel voldoende profiel. Omdat ik graag All-weather banden wil heb ik ze allemaal laten vervangen.
Bij de ontvangstbalie gaf meneer de sleutel van de auto niet aan de monteur. Nadat ik 2 uur gewacht had kwam meneer hier achter. Ik kreeg een service-auto mee, die eerst onvindbaar was, er werd van alles beloofd over hoe laat de auto zou worden teruggebracht. Uiteindelijk alles die dag geregeld.
goed tot zeer goed.
Goed bedrijf, met kundige en vriendelijke medewerkers. Goede service met een goede prijs / kwaliteteit verhouding.
De ervaringen met Boerhof zijn altijd goed. Wat dit keer wel opvallend was is dat we vooraf hadden gebeld dat de lease auto wel wat KM-ers te vroeg was qua onderhoud, maar dat ivm wekelijkse KM de auto dan midden in de vakantie op een onderhoudsbeurt uit kwam. Er werd aangegeven dat het geen probleem was. Toch werden we na aflevering in de loop van de ochtend gebeld dat de Km\'s nog niet zo ver waren voor de onderhoudsbeurt en dat ze hoopten dat de leasemaatschappij akkoord ging. Het onderhoud is wel uitgevoerd. Wel jammer dat dat op de dag zelf nogmaals moest worden toegelicht en er aangegeven werd dat de onderhoudsbeurt mogelijk niet door ging.
Prima. Bij de laatste beurt is niet gekeken naar een gemelde beschadiging aan een deur. Er is dus niets aan gedaan. Verder alles correct.
vrijdag 22 juni j.l. ervoer ik uitstekende service van U. Bij vertrek dit ook aan uw medewerker gemeld. Vandaag uw factuur ontvangen. Ben nu minder tevreden, zelfs teleurgesteld. Zal dit bi.ko in persoon toelichten
Uitstekende service, en vriendelijke mensen die met je mee denken.
100% tevreden