Prima service, condensor en radiateur vervangen voor een goede prijs
Goed, prettig en kan altijd terecht met vragen en via afspraken
Ik kwam zonder afspraak voor een storing aan mijn Ford Mondeo MK3 althans dat dacht ik. De vriendelijke monteur constateerde echter dat het aan de stekker Vd caravan lag. En die verving hij na overleg en daarna werkte alles prima Bedankt en compliment voor de snelle service
De Service was heel erg goed. Ik heb mijn ford focus bij Boerhof gebracht voor een APK keuring/onderhoud. Ik kreeg een mooie Ford C-max te leen. De Apk-keuring/onderhoud was binnen 4 uur klaar. De kosten waren gelukkig niet heel erg hoog. De Service was fantastisch !!!
Alles goed, behalve de airco.
Ik ben al tientallen jaren bij dit bedrijf en tot nu zonder klachten.
Adequaat gehandeld van bestellen tot onderdelen tot reparatie van onderdeel.
prima geregeld allemaal
De ervaring met het personeel is goed, aardige mensen.
Uitstekend, vriendelijk en behulpzaam.
via internet afspraak gemaakt die om voor mij onverklaarbare reden door Boerhof werd gewijzigd in een afspraak een dag eerder; afspraak op de overeengekomen dag is uiteindelijk wel doorgegaan
Op zich goed maar je moet als klant wel opletten dat ze alles doen. Zo wordt regelmatig de electronica niet aangepast na onderhoud waardoor je in meldingen krijgt dat je olie moet verversen terwijl de auto net onderhoud heeft gehad. Ook nu weer was de monteur vergeten dit aan te passen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. We gaan het bespreken met de betreffende monteur en in het algemeen ook noemen dat hier goed opgelet moet worden. We gaan er naar streven dat dit voortaan niet weer zal voorkomen. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. We zien u graag een volgende keer weer!
Goede service, vriendelijk personeel
storing snel afgehandeld, gelijk beurt gegeven.
ik word altijd goed geholpen door vriendelijk personeel. ze denken ook aan de kosten en zorgen dat de auto rijdt. ik krijg ook altijd een leuke leenauto mee. laatste keer kreeg ik uitleg over de startknop in een leenauto. goede uitleg hoort er bij.
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te lezen wat u plezierig bij ons vindt. Graag tot een volgende keer.