Goed ; duurde alleen langer dan initieel meegedeeld.
Ervaring is niet goed. Werkplaats afspraak gemaakt (website) met aangeven van de storing: \'na marterbeet een bougiekabel kapot. Na het vervangen van de bougiekabels is er motorstoring lampje gaan branden\' . Bij de garage was de geplande reparatie: \'bougie kabels moeten worden vervangen i.v.m. marterbeet\'. Was even verkeerd begrepen (???), dus bij de balie opnieuw uitgelegd (maar ik vraag me af of dat doorgegeven is.. zie hierna). Auto later opgehaald: storing p0420 (katalysator werkt niet goed), maar verder niks te vinden (??) en storing gewist. Zelf had ik eerder met de obd stekker al gezien dat achterste lambda sonde, bank 1, mee pendelt met voorste: katalysator waarschijnlijk stuk, maar de dealer zal het beter weten, toch. Zelfde dag storing weer terug, nieuwe afspraak gemaakt. Nu maar bellen en uitgebreid uitleggen. Bij 2de garage bezoek 1 week later: p0420, katalysator stuk (en geen katalysator op voorraad). Als hij nu stuk is dan was hij bij het vorige bezoek toch ook al stuk? Toen kon er niks gevonden worden? (lambda sensor werking ook ok?). Bij 3de garage bezoek nieuwe katalysator gekregen. Conclusie: moeizaam gebeuren, frustratie bij klant.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring niet zo positief was en hebben uw situatie even intern besproken met de betreffende medewerkers. Onze werkplaatsreceptionist had vooraf bij de balie uw gehele klacht moeten bespreken (ook wat digitaal was genoemd). Daarbij is aan u niet goed uitgelegd hoe storingen worden uitgelezen en hierdoor in uw beleving een melding weer terug komt, terwijl dit juist nieuwe informatie is die we weer moeten uitlezen. Daarbij hadden we helaas de katalysator niet op voorraad. Het is een samenloop van omstandigheden en we streven ernaar dat uw volgende bezoek aan ons weer na volle tevredenheid is!
Topgarage, kost misschien wat meer maar dan heb ook een heel goede service en dan ben je uiteindelijk beter en goedkoper mee uit
Zeer goed , leuke deskundige mensen .
De ervaringen met dit bedrijf zijn goed. Ze zijn bereikbaar, handelen de reparaties goed en binnen een redelijk termijn af en geven inzicht in de kosten. Wat betreft de prijzen zijn ze niet de goedkoopste.
Prima en klant gericht
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
De onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd. Hier hebben zij een 10 mee verdiend. Ook de de behandeling jegens mij persoonlijk was prima. Echter men wilde ook het systeem updaten. Dat is tot nu toe een verslechtering geworden. Men heeft het een paar keer geprobeerd maar geen resultaat. Ook heb ik thuis de geprobeerd om de upgrade te downloaden met gebruikmaking van mijn vinnummer. Daarmee is het ook niet gelukt.....! Wellicht is dat een probleem van Ford en niet van de dealer! Volgende week woensdag gaat men het nog eens proberen.r
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat de update niet direct goed ging, ik heb begrepen dat het inmiddels gelukt is tijdens de afspraak.
Alles goed geregeld.
Snelle reparatie
Goede ervaring. En ze denken mee.
Afspraken volgens afspraak uitleg wat er gebeurd is aan de auto