Zeer goed en prettig
Prettige omgang snelle service.
Prima!
Geweldige service. Vriendelijk personeel. Snelle service. Op en top!
zoals altijd super geregeld!
Uitstekend.100%tevreden.
Prima, netjes en correct
Erg goed
prima service
Super service, het filmpje van de auto na de controle is erg leuk en informatief.
Deskundig,vlot en vriendelijk
Geweldig dat ik kon worden gehaald en gebracht en ook het filmpje van de monteur die met mijn auto bezig was is erg leuk. Aan zijn reacties kon ik horen dat de prijs van de servicebeurt deze keer zou meevallen. Heel erg bedankt voor de service.
Altijd goed geholpen, prima garage.
Meer dan tevreden over dit bedrijf zeer kundig en vriendelijke personeel. Wordt altijd zeer goed geholpen Ben blij dat ik destijds de overstap heb gemaakt van Wensink naar Boerhof
Zeer prettig
Top. Komt afspraken na