Ondanks dat de vakantie is begonnen en ze druk waren met minder personeel ben ik snel geholpen en kon ik op de reparatie wachten.
Er hangt een prettige sfeer in de garage en werk wordt goed uitgevoerd
Bijn 40 jaar klant, als je iedere keer terugkomt, zegt dat genoeg niet waar
Technisch zeer competent en de bali-medewerkers doen zeer hun best om het de klant naar de zin te maken (Sandra Kremer en Angela).
Gekwalificeerd personeel, klantvriendelijk
Een tweedehands auto gekocht, achteraf een derdehands. Stuur trok erg naar links , hebben ze verholpen, maar hij trok nog , maar moest wel€117 betalen voor iets wat jullie niet in1 keer goed hadden gedaan. Wij zijn al 55 jaar klant nooit wat gehad. Dit valt ons zwaar tegen van jullie. Ik denk erover naar een ander garage te gaan.
Mooi dat de monteur een filmpje maakt over de staat van de auto en meldt wat er gebeuren moet, voordat hij eventuele onderdelen gaat vervangen. Na de onderhoudsbeurt werd de auto keurig gewassen weer afgeleverd.
Zaterdagochtend gebeld en kon gelijk komen
Prima......en zo hoort het ook
Alles prima
Zoals altijd dik in orde.
Hele goede service snel en duidelijk
Ontvangst en onderhoud van mijn auto prima afspraak en uitgevoerd De kosten van een kleine beurt viel mij een beetje tegen
Duur maar goed
Ik had geen vervangend vervoer aangevraagd maar kon alsnog een fiets mee krijgen. Hier was ik erg blij mee
Alles naar tevredenheid, gratis leenauto, perfect.
Ik wordt altijd netjes en vakkundig geholpen en gebeld wanneer er onvoorziene kosten zijn. Ik ben tevreden over Ford Boerhof.
Altijd punctueel en netjes. Afspraken worden goed nagekomen.
Duidelijkheid over kosten en ďe auto schoon afgeleverd
Waardeloos geholpen €350 uitgegeven met geen resultaat hoe dan oplichters
Mijn auto werd vakkundig behandeld tijdens het onderhoud. Erg vriendelijke medewerkers en de nodige vakbekwaamheid.
Goede service, klantvriendelijk personeel heel attent
Het onderhoud goed en volgens afspraak uitgevoerd. Wil je een opmerking maken dan is al dat de uitvoerende monteur ook het onderhoudsboekje even afstempelt en parafeert.
Ondanks drukte de dakrails tussendoor gemaakt, zodat wij gerust op vakantie kunnen gaan.