Prima service. Goed dat ze bellen voor overleg, al miste hierin het karakter van verplichting: “De rijmschijben zijn onder de norm”. Welke norm? Komt APK in t geding? Is het een wettelijke norm? Heb ik uberhaupt keuze? Daarnaast: service ten aanzien van filmpje is weinig bijdragend; kost alleen maar geld en deze “gratis” service maakt de service duurder. Relatief dure garage.
Bedankt voor uw beoordeling. Spijtig om te vernemen dat u nog vragen hebt na uw bezoek aan ons. Ik zal ze alsnog voor u beantwoorden; de norm voor de dikte van een remschijf is door het merk (in dit geval Ford) voorgeschreven op 23mm. Wij als dealer zijn verplicht u als klant te adviseren de remschijven te vervangen als deze onder deze norm vallen. Voor de APK kan uw Ford afgekeurd worden als de APK-keurmeester dit gevaarlijk vindt. De persoonlijke video is geheel kosteloos en zijn we juist actief mee om onze service te versterken. Fijn om toch uw ervaring te lezen, zodat we via verschillende wegen hier inzicht in krijgen. We zien u graag een volgende keer weer.
Bedankt voor de hoge cijfers!
Jammer dat de oliecontrole vergeten was. Daardoor moest ik een extra rit vv maken en tijd vrijmaken zonder tegemoetkoming: gemiste kans.
Goede snelle service en prima advisering.
Altijd zeer tevreden geweest, nu zeer ontevreden!
Zoals afgesproken hebben we morgen even contact om te bespreken wat er is voorgevallen.
Prettige ontvangst, deskundige uitleg, filmpje met klantvriendelijke uitleg. Rustig nagesprek bij afhalen auto.
Mijn ervaringen zijn goed met dit bedrijf, werkt vriendelijk personeel
Alles prima geregeld en zelfs een dag eerder klaar dan gepland. ik ben zeer tevreden.
De deskundigheid kan ik nog toetsen. De prijs en kwaliteit ook niet. In de lijst met gedane zaken stond dat de wielen er af geweest zijn. In het filmpje kon ik dat niet terugzien. Weet niet hoe ik dit moet zien. Graag een reactie.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Om de video niet te lang te maken filmen we niet alles. Uw reactie gaan we intern even bespreken, want blijkbaar kan dit verwarring geven. Nogmaals dank dat u uw ervaring deelt en we zien u graag de volgende keer weer.
Zoals gewoonlijk, prima geholpen, de rekening is altijd weer minder aansprekend, nee gewoon prima bedrijf.
Niets op aan te merken. Dus top. En al vele jaren.